Στο Atopic Bodies [SIX]: The Monster’s Fiancée, η ATOPOS CVC συνεργάζεται με τον μουσικό και performer Anklepants καθώς και με τον καλλιτέχνη Γιώργο Τούρλα, σε μια performance στο πλαίσιο της έκθεσης ARRRGH! Τέρατα και Σημεία στη Μόδα, στο Μουσείο Μπενάκη. Μουσικοί πειραματισμοί, installations και video projections θα καταλάβουν τις αίθουσες της έκθεσης για μία βραδιά.

O Anklepants, με έδρα το Λονδίνο, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες μουσικές παραγωγές και συνεργασίες κάτω από πολυάριθμα aliases (Spendthrift , qwertywryteq, Pleasekill, Lé Bear, Calmon-hsalmon, Safety house, Only red jelly, Poundtron, öömianté, Neopet). Παράλληλα, οι δραστηριότητές του επεκτείνονται και στον χώρο του κινηματογράφου όπου έχει εργαστεί ως τεχνικός special eff ects. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και έχει συνεργαστεί με τους Ridley Scott και Spike Jοnze μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Τούρλας, αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας το 2004, από το εργαστήριο ζωγραφικής της Ρένας Παπασπύρου και το 2008 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψηφιακές Μορφές Τέχνης, από την ίδια σχολή. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε εκδόσεις fanzines και περιοδικών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μουσικούς δημιουργώντας κάθε φορά εναλλακτικά projects. Επίσης, ο Γιώργος Τούρλας είναι ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση ARRRGH! Τέρατα και Σημεία στη Μόδα.

Η ATOPOS CVC είναι ένας μη κερδοσκοπικός Πολιτιστικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Αθήνα. Έχει ως σκοπό την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων της σύγχρονης οπτικής κουλτούρας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο σώμα και το ένδυμα.