Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, εγκαινιάζεται η Έκθεση του χαρισματικού Πανκαλλιτέχνη χρωμάτων, μετάλλων & μουσικής Α.Ι.Τ.Σ., στο χώρο Τέχνης Παναιτώλιο, στην Αλσούπολη, Νέας Ιωνίας, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 13 Απριλίου 2014.   

Η πρωτότυπη και μοναδική Έκθεση Ψυχεδελικών & Καλειδοσκοπικών Έργων του Α.Ι.Τ.Σ., φιλοξενεί παλαιότερα και νέα Έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής & Κοσμήματα. Είναι μία αισθητική απόλαυση.

Ζωγραφική

Ο Καλλιτέχνης εκθέτει Έργα μεγάλων & μικρών διαστάσεων δουλεμένα με την χαρακτηριστική, προσωπική μικτή τεχνική του, που έχει σαν βάση της, τα ακρυλικά χρώματα πάνω σε  καμβά. Άλλα έργα είναι γεμάτα με φιγούρες που ξεπροβάλουν κρυμμένες πίσω από πολλά χρώματα και άλλα κυριαρχούνται από μία αφηγηματική αφαίρεση με έντονα τα στοιχεία του συμβολισμού.

Γλυπτική

Έκθεση σειράς μοναδικών τετραδιάστατων Έργων μεταλλοπλαστικής από αλουμίνιο & χρώμα . Συρμάτινα χειροποίητα δένδρα μικρών & μεγάλων διαστάσεων, ιδιαίτερης τεχνοτροπίας.

Κοσμήματα

Εκτίθεται μία σειρά χειροποίητων και μοναδικών κοσμημάτων από μίξη ευγενών μετάλλων. Ο καλλιτέχνης όντας βραβευμένος Τεχνίτης Αργυροχρυσοχοΐας, εργαζόταν μεταξύ άλλων στον Καίσαρη, Βιλδιρίδη & Folie Folie.

Μουσική

Η μουσική που συνοδεύει την έκθεση είναι συνθέσεις και εκτελέσεις του καλλιτέχνη. Χρησιμοποιεί κλασσική  και ηλεκτρική κιθάρα που δένονται αρμονικά, δημιουργώντας μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτοδίδακτος μουσικός που στα 38 του χρόνια παρουσιάζει για πρώτη φορά μερικές από τις νέες συνθέσεις του.