Ήρθε η ώρα για τους δημιουργούς των ψηφιακών μέσων να δραστηριοποιηθούν ξανά και να δηλώσουν συμμετοχή στο Athens Video Art Festival, τον δραστήριο καλλιτεχνικό θεσμό που αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και κοινό..

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει μέχρι σήμερα την υποστήριξη περισσότερων από 3.300 καλλιτεχνών παγκοσμίως. Εκπροσωπεί την video art στη χώρα μας ενώ παράλληλα υποστηρίζει έργα από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας. Στην πορεία του έχει κερδίσει καλλιτέχνες, φορείς και κοινό, οι οποίοι δίνουν μαζικά το παρόν τους κάθε χρονιά.

Φέτος γιορτάζει τα πέντε του χρόνια και στοχεύει πιο ψηλά από ποτέ. Κτίζει στις τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις του και ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή έκδοση του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, σε καλεί να συμμετάσχεις, στις εξής κατηγορίες: video art, animation, digital image, web art και installation art.