Η δημιουργική ομάδα του DesignWars καλωσορίζει την νέα χρονιά παρουσιάζοντας το πρώτο Athens Streetart Bazaar στον πολυχώρο Ρομάντσο από 27 έως 29 Δεκεμβρίου 2013. Σε αυτό το πρωτότυπο bazaar καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της τέχνης του δρόμου θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες με αφετηρία την ζωγραφική, το κόσμημα, το ρούχο και διάφορες άλλες εναλλακτικές μορφές τέχνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά και εικαστικά δρώμενα.

Τι είναι το Design Wars?

Ο καταιγισμός που περιβάλλει ιδέες, τέχνη, design, και έμπνευση. Το σημείο συνάντησης όλων όσων λατρεύουν το σχέδιο, την περίεργη ή συμβατικότερη τέχνη και την τεχνική, την μέθοδο που συνοδεύει το design. Φτιάξαμε κάτι που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε, να συζητάμε, και να ζούμε καλύτερα και ομορφότερα την κάθε μας μέρα. Φτιάξαμε το Design Wars, το πεδίο μάχης της τέχνης.

Athens Street Art Bazaar

Το DesginWars στα πλαίσια της επιταγής του να μεταδώσει την έμπνευση και τη δημιουργία δια μέσου της τέχνης, δίνει βήμα μέσω της διοργάνωσης αυτού του πρωτότυπου bazaar σε καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της τέχνης του δρόμου – σε ανθρώπους δηλαδή, που είτε εμπνέονται από το δρόμο, είτε δημιουργούν στο δρόμο, είτε απευθύνονται στο δρόμο – να εκθέσουν τη δουλεία τους και να γνωριστούν με το κοινό της Αθήνας. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η καθιέρωση του σαν ένα θεσμό που προάγει την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργία.