Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τους μαθητές της έβδομης διοργάνωσης του Athens School Festival σε δύο μοναδικές συναυλίες την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στην Τεχνόπολη.

Με καλοκαιρινή διάθεση, θετική ενέργεια και δυνατές μουσικές οι μαθητές ανεβαίνουν στη σκηνή και καλούν το κοινό να διασκεδάσει, εκπλήσσοντάς το με τις μουσικές τους ικανότητες.

Στο μουσικό θεσμό του Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, τα οποία σε κάθε  live εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, ενώ εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα συμμετάσχουν ενεργά στην προετοιμασία – εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας, στο πλευρό των έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου. Ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Οπτικοακουστικών με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών τους, θ’ αναλάβουν την κάλυψη του event.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, με αφοσίωση και προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, εντός και εκτός διδακτικής ύλης, συμμετέχει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες αποφέρουν στους σπουδαστές πολύτιμες βιωματικές εμπειρίες και τους βοηθούν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. 

Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία την Παρασκευή 19 Ιουνίου είναι:

Strangers
Another Dimension
Plastered Puppet
Black Stars
Midnight Notes
Weird Christie
Bazzing
Amantes Amentes Official
LiE

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στη σκηνή της Τεχνόπολης θα απολάυσουμε τα γκρουπάκια:

Black Banana Choir
Jameson
Roadson
ΧΑΡΛΟΚ, screamin ‘ blues
Faceless Mass
Κρυστάλλινες Σκιές
Core The Band