Το Αthens Plaython, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ της Αθήνας με παιχνίδια δρόμου, μετατρέπει την Τεχνόπολη και τους δρόμους του Γκαζιού

σε παιχνιδότοπους. Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, διαδραστικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια παιχνιδιού και νέων τεχνολογιών!

Το Σάββατο θα φιλοξενηθούν εργαστήρια παιχνιδιών πόλης για παιδιά και ενήλικες από τις ομάδες  Mztek, Technology Will Save Us, Frowntails και την ομάδα του Athens Plaython σε συνεργασία με το Εργαστήρι Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου. Tο βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν παιχνίδια και μεγάλο πάρτυ με προσκεκλημένο DJ και διαδραστικές εγκαταστάσεις. Την Κυριακή βγαίνουμε στο δρόμο και παίζουμε παιχίδια πόλης που δημιουργήθηκαν από αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, ενώ θα ακολουθήσει απονομή βραβείων για το καλύτερο παιχνίδι. Μία νικήτρια ομάδα θα κερδίσει τον τίτλο Best in Fest Gamecity Award και θα ταξιδέψει στο Notingham τον Οκτώβριο του 2012 για να παρουσιάσει το παιχνίδι της στο Gamecity Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ παιχνιδιών της Αγγλίας!

Έχουμε ετοιμάσει ένα σωρό ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Σας περιμένουμε για ένα διήμερο παιχνιδιού, γέλιου, δράσης και θετικής ενέργειας.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
12-5μμ εργαστήρια
8-11μμ παιχνίδια
10-αργά πάρτυ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
11-7μμ παιχνίδια
7-8μμ απονομή βραβείων