Φέτος το festival επιστρέφει τον με ένα ανατρεπτικό line up και σας παρουσιάζει τους εκρηκτικούς Locomondo και τον αγαπημένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Φίλιππο Πλιάτσικα. Special guest η χαρισματική Ανδριάνα Μπάμπαλη με το νέο της project Quarderinas Quartet.

Μια απροσδόκητη συνάντηση που θα συζητηθεί και θα τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων της μουσικής.

LOCOMONDO

Μετά από 13 χρόνια σταθερής πορείας, με διακρίσεις, χιλιάδες πωλήσεις, συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή – και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός, η χαρά και τα χαμόγελα!

Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & οι Έηζολ 3

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους επιδραστικότερους μουσικούς των τριών τελευταίων δεκαετιών, του οποίου τα τραγούδια μπήκαν όσο λίγα στη ζωή και στις παρέες μας, μαζί με τους Έηζολ 3 – Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Λιβαδάς στα drums – θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση διαφορετική.

Θα δημιουργήσουν το περιβάλλον ενός Rock Party που διέσχισε τρεις δεκαετίες και έφτασε στο σήμερα, φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση. Εν μέσω ηχογραφήσεων και προετοιμασίας για το επετειακό “Πυξ Λαξ 2018”, ο Φίλιππος Πλιάτσικας βάζει το καλώδιο του ενισχυτή στην πρίζα και ξαναβρίσκει την επαφή του με τον ηλεκτρικό ήχο.

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ – Quarderinas Quartet

Bedroom Art Sessions

Τέσσερις φίλες υποκινούμενες από τη μόνιμη πια οικονομική κρίση, αλλά και από το κίνημα των “Bedroom Artists”, μαζεύτηκαν στα σπίτια τους, προβάρουν, τραγουδούν και ηχογραφούν αγαπημένα κλασικά τραγούδια (από Henry Mancini και A.C. Jobim, ως Μ. Χιώτη και Ν. Καρβέλα), υπό την καθοδήγηση και ενορχήστρωση του Άκη Κατσουπάκη. Μπορεί να είναι μόνο τέσσερις, αλλά δημιούργησαν ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και ανάλαφρο, υψηλής αισθητικής.

Ανδριάνα Μπάμπαλη: κιθάρα, τραγούδι
Βασιλική Μαζαράκη: βιολί
Εύη Μάζη: πιάνο, φλάουτο, τραγούδι
Αντωνία Τσολάκη: κοντραμπάσο, τραγούδι


Φωτογραφία θέματος: Locomondo © Ειρήνη Μιχοπούλου