Αυτό το καλοκαίρι παίζουμε και βουτάμε στο Athens Holiday Park! Eδώ και λίγες μέρες, νέα παιχνίδια νερού, εντυπωσιακές φουσκωτές νεροτσουλήθρες, πισίνες με βαρκάκια αλλά και pedal boats έχουν προστεθεί στα παιχνίδια του Μεγαλύτερου Πάρκου Διακοπών, του Athens Holiday Park!
 

Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, με μαγιό αλλά χωρίς καπέλο και αντιηλιακό στο Αthens Holiday Park στο M.E.C. Παιανίας! Στην παιχνιδοχώρα που έγινε θεσμός!

 
Η Φαλαινοτσουλήθρα, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, το Μεγάλο Ψάρι υπόσχονται ασταμάτητες, δροσερές γλίστρες, γέλιο, χαρά και διασκέδαση!
 
Το «καρχαριάκι» θα γίνει το καλύτερο καλοκαιρινό σου φιλαράκι! Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία και βγες από τα …σαγόνια του ξεκαρδισμένος στα γέλια!

«Δελφίνι – Δελφινάκι» γλίστρα πιο γρήγορα! Φοβερές βουτίτσες με τον Flipper το πιο γλυκούλη δελφινάκι!
 
Η Γουίλη είναι η φαλαινίτσα μας! Πρόσεχε γιατί… θα σε καταπιεί γλίστρα γρήγορα για να της ξεφύγεις!

To μεγάλο ψάρι του βυθού εκτός από το ότι «τρώει τα μικρά» ξέρει όλα τα μυστικά των πειρατών και είναι η τέλεια παρεούλα για να παίξεις μαζί του!

Ανανεωμένο, δροσερό και ακόμη πιο fun το Athens Holiday Park φοράει το …. μαγιό του και σας περιμένει  για … διακοπές στην πόλη!

Βουτήξτε στο παιχνίδι!
 
Βουτήξτε στη χαρά!

 
Και τα παιχνίδια στο νερό δεν έχουν σταματημό: πισίνες με βαρκάκια αλλά και pedal boats αλλά και πολλά ακόμα παιχνίδια νερού. Στις εγκαταστάσεις του Athens Holiday Park θα υπάρχουν και αποδυτήρια αλλά και ντουζιέρες για να εξυπηρετηθούν οι μικροί μας φίλοι, που θα κάνουν τις βουτιές τους στο παιχνίδι (χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση). Εσείς φέρτε από το σπίτι μαγιό, πετσετούλες, είδη μπάνιου και πάνω από όλα διάθεση για «τρελές» βουτιές.

Βάλε μαγιό και βούτα στο παιχνίδι! Στο μεγαλύτερο Πάρκο διακοπών τώρα ΚΑΙ με μαγιό!

Φυσικά στον χώρο του Athens Holiday Park θα βρείτε και όλα τα άλλα παιχνίδια που αγαπήθηκαν τόσο από όλη την οικογένεια.  Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια καθώς και ένα απολαυστικό Relax area!

Μέσα στο «Athens Holiday Park» δεν μας απασχολεί αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο». Γιατί το Athens Holiday Park είναι στεγασμένο και πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του και προσφέροντας προστασία  απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο.
 

Με τις πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους, τα ελεγμένα και πιστοποιημένα παιχνίδια από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (TUVNORD), το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και την πολυετή  εμπειρία των επιχειρήσεων Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», το Athens Holiday Park, είναι το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

 
Athens Holiday Park! Το καλύτερο σημείο απόδρασης των κατοίκων της Αττικής για το Σαββατοκύριακο, τις καθημερινές και τις σχολικές διακοπές των παιδιών.