Tί βλέπουμε τις τελευταίες μέρες του Athens Fringe Live 201426η έως 29η Ιουνίου 2014.

Φέτος για τρεις εβδομάδες ο Χώρος Τέχνης & Δράσης, Βρυσάκι μεταμορφώθηκε σε μια θεατρική και χορευτική σκηνή με μελωδίες και πολλά χαμόγελα.

Και ενώ βρισκόμαστε στο τέλος του φετινού φεστιβάλ, ένα τέλος σημαίνει μια καινούρια αρχή. Η αρχή μιας εποχής με ακόμα περισσότερη δημιουργική ενέργεια, διακαλλιτεχνική επικοινωνία και ένα σύνθημα:

Η Αθήνα μάς ανήκει!

Οι τελευταίες ημέρες του Athens Fringe Live 2014, 26– 29 Ιουνίου 2014, περιλαμβάνουν τις εξής εκδηλώσεις:

Πέμπτη 26η Ιουνίου

Συζητήσεις: Ελληνικός Καφές Bravo

“Αυτοί που ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι”

Ώρα 19.00 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Μαζί με τη Σύλβια Κλιμάκη γνωρίζουμε 3 νέους ανθρώπους από τον κόσμο της μόδας και της τέχνης που ακολούθησαν το δικό τους μονοπάτι:

Αθηνά Τριανταφυλλίδη (DressArT) – Παυλίνα Αλεξία Βερούκη (Pavlina Jewels) – Αγγέλα Χρισσαΐτη (AC Design)

Θέατρο: Θεατρική Ομάδα Απόπειρα

«Red Riding Hood is…»

Ώρα 21.00 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος: 10 ευρώ

Τέσσερις ήρωες ξεπηδούν στο  “σήμερα” μέσα από ένα  γνώριμο σε όλους μας παραμύθι, την  “Κοκκινοσκουφίτσα”. Είναι άραγε τόσο κακός ο λύκος ή είναι απλά ένα  ζώο με αισθήματα; Πόσο αθώα είναι τελικά η μαμά που ενώ ξέρει τους κινδύνους στέλνει ένα  μικρό παιδί μόνο του μέσα στο δάσος για να μην  πάει αυτή να δει τη μάνα της; Και πως είμαστε σίγουρη ότι η γιαγιά δεν ήθελε να  την φάει ο λύκος; Η Κοκκινοσκουφίτσα  τελικά τι ξέρει για όλα  αυτά; Είναι τόσο αθώα;  Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα  απαντούνται μέσα από το έργο για την ζωή των  ηρώων αυτών. Και ζήσανε αυτοί καλά.. και εμείς καλύτερα;;;…..

Catwalk – Madame Shou Shou

Ώρα 22.00 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος Ελεύθερη

Η ιδέα της Madame Shou Shou γεννήθηκε πολύ αυθόρμητα. Ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα, μια επιθυμία, ένα όνειρο της Ελίνας Κορδαλή, έγινε απόφαση, κι εν συνεχεία η απόφαση, βήμα-βήμα, μια υπέροχη πραγματικότητα.

Είναι ένα brand που αγαπά να πρεσβεύει τον «ρομαντισμό» και αυτός με τη σειρά του, τη χαρακτηρίζει απόλυτα. Πρόκειται για ρούχα πολύ θηλυκά, από όμορφα υφάσματα. Μια γλυκιά τούλινη, παλέτα με φιόγκους, δαντέλες και λιτές -φαινομενικά- γραμμές, με πολλές απρόσμενες εκπλήξεις. 

H Ελίνα Κορδαλή, αποκλειστική σχεδιάστρια της Madame Shou Shou, μαζί με μία μικρή ομάδα που αποτελείται στο σύνολο από τέσσερα κορίτσια, θέτουν ως μοναδικό στόχο για το μέλλον να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια αγάπη & χαρά. Να παραμείνουν ρομαντικές, αυθόρμητες, και απόλυτα ερωτευμένες με αυτό που κάνουν, με τη Madame shou shou.

Παρασκευή 27η Ιουνίου

Συναυλία: AC.RO (Acoustic Rock)

«AC.RO….τητες»

Ώρα 21.30 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος: 10 ευρώ

Σάββατο 28η Ιουνίου

Συναυλία: Donnacello

Kουαρτέτο“Donnacello”

Ώρα 21.30 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος: 10 ευρώ

«Oι Donnacello «4 τσέλλα ώς 4 φώνες», και η Τατιάνα Μανωλίδου  στο τραγούδι, ξεκινούν ένα πλουραλιστικό ταξίδι έχοντας ως αφετηρία γνωστά μουσικά θέματα και τραγούδια από τον κινηματογράφο, τη jazz, αγγίζοντας παράλληλα το tango καθώς και πολλά αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη ροκ και την έντεχνη σκηνή ,με κέλτικες και ανατολίτικες πινελιές.

Ενας μοναδικός συνδυασμός από πολλά είδη μουσικής, μαγικά ερμηνευμένα από τις Donnacello και την Τατιάνα Μανωλίδου, σ ‘ένα πρόγραμμα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά…

Οι Donnacello: Μαρίνα Κισλίτσινα, Αριάδνη Πόλκα, Ελίζα Αλεξέεβα, Γιούλη Σούλα.»

Κυριακή 29η Ιουνίου

Συναυλία: Bravo Party Λήξης

Παρασκευάκος Σπύρος και φίλοι…

Ώρα 19.00 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος Ελεύθερη

Χορός/ Performance: Troupe Emma Ya “Foli ni Don”

Ώρα 21.00 στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης

Είσοδος: 5 ευρώ

Το Troupe Emma Ya σχηματίζεται το Σεπτέμβριο του 2013 από ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες και υπόβαθρα, με σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τον πολιτισμό της Δυτικής Αφρικής. Μέσα από το χορό, το τραγούδι, τη μουσική δημιουργεί ένα μωσαϊκό ιδεών παντρεύοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο. Στόχος της ομάδας να μοιραστεί τα δυνατά συναισθήματα που αφυπνίζονται μέσω της επαφής με την αφρικάνικη κουλτούρα.

Αποτελείται από τους:Αραχωβίτη Ευαγγελία, Ασημακοπούλου Ιωάννα, Bigotte Camille, Conteh Daouda, Δημάκη Μαριάντζελα , Καρατζή Κατερίνα, Μπιρσιμιτζόγλου Μαριλένα, Πιλαλιτού Χρυσάνθη.