Ο Νίκος Σιακούφης θα εμφανιστεί στο για μια μόνο συναυλία στο Ghost House, στο πλαίσιο  του Athens Fringe Live 2012 το Σάββατο 23 Ιουνίου.

Με βασικό κορμό τα τραγούδια από τον πρώτο του cd με τίτλο «Χάρτινα τρένα» (ήδη το τραγούδι «Υπέροχη μέρα» έχει ξεχωρίσει) αλλά και διασκευές από το χώρο της ροκ μουσικής ο Νίκος Σιακούφης θα παρουσιάσει ένα δυναμικό, μοναδικό live. Μαζί του θα είναι οι Αποστόλης Κατσάνος στα τύμπανα, Αντωνία Οικονομοπούλου στο μπάσο, Ηλίας Παπαδήμας στην ηλεκτρική κιθάρα και Βαγγέλης Κοτρότσιος στα πλήκτρα.

Λίγα λόγια για το Athens Fringe Live 2012
Το Athens Fringe Live 2012 είναι η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου. Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως “Live” πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη. Φέτος, το Athens Fringe Live διεξάγεται 15-30 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.