Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα Industry Boot Camps: Εντατικά workshops για την παραγωγή, προώθηση και χρηματοδότηση καλλιτεχνών και δημιουργών, που θα γίνουν σε τρεις κύκλους Δεκέμβριο 2014, Μάρτιο και Ιούνιο 2015.

Τί είναι τα Industry Boot Camps που διοργανώνονται φέτος;

Το Athens Fringe Network διοργανώνει φέτος για Τρίτη χρονιά, εντατικά επαγγελματικά σεμινάρια για νέους καλλιτέχνες, ομάδες και δημιουργούς. Μέσω των Industry Boot Camps οι συμμετέχοντες θα μάθουν να προετοιμάζουν καλλιτεχνικές προτάσεις και αιτήσεις, να δημιουργούν mini business plans και φακέλους προς κατάθεση σε φορείς, οργανισμούς και δυνάμει χορηγούς. Μέσα από τα Boot Camps θα μάθουν τις βασικές αρχές Πολιτιστικής Παραγωγής, Επικοινωνίας, Οργάνωσης, Μάρκετινγκ, Χρηματοδότησης, Οικονομικής Διαχείρισης και Νομικής Σύστασης εταιρείας.

Tί είναι τα Industry 1:1 Agency Meetings που διοργανώνονται φέτος;

Αφού οι συμμετέχοντες δημιουργήσουν και παρουσιάσουν το business plan και τον φάκελο για το νέο τους έργο σε μια σειρά από εξειδικευμένους καθηγητές που θα πραγματοποιήσουν τα Boot Camps, τους φέρνουμε σε επαφή με εκπρόσωπο κάποιου από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της χώρας. Σε αυτή την προσωπική συνάντηση, θα μπορούν να παρουσιάσουν την πρόταση για το νέο έργο τους, και να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας για την υλοποίηση του.

Πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Industry Boot Camp;

ΚΥΚΛΟΣ 1: Δεκέμβριος 21 και 22 | 1:1 Agency Meetings – Ιανουάριος

ΚΥΚΛΟΣ 2: Μάρτιος 29 και 30 | 1:1 Agency Meetings – Ιανουάριος

ΚΥΚΛΟΣ 3: Ιούνιος 7 και 8 | 1:1 Agency Meetings – Ιούλιος

Τα Industry Boot Camps επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Σε ποιό χώρο πραγματοποιούνται τα Industry Boot Camps και πόσο διαρκούν;

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται την πρώτη ημέρα κάθε κύκλου (Κυριακή) 11:00 – 18.00 και η επόμενη ημέρα αφιερώνεται στις παρουσιάσεις και στις ατομικές συνεδρίες με τους συμμετέχοντες (ραντεβού με τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά). Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης και Δράσης, οδός Βρυσακίου 17, Πλάκα, πίσω από τη Στοά του Αττάλου. Μετρό: Μοναστηράκι. Οι προσωπικές συναντήσεις με τους φορείς διαρκούν 30′ και ανακοινώνονται αφού ολοκληρωθούν τα Boot Camps.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στα Athens Fringe Industry Boot Camps;

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ερχόμενο Fringe Industry Boot Camp, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο industry@sinthesis.gr μέχρι:

– 10 Δεκεμβρίου για τον ΚΥΚΛΟ 1

– 10 Μαρτίου για τον ΚΥΚΛΟ 2

– 15 Μαΐου για τον ΚΥΚΛΟ 3

Τα Industry Boot Camps επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. To Κόστος Συμμετοχής στο Industry Boot Camp, στο 1:1 Agency Ραντεβού και στο Agency Fair ανέρχεται σε 50 Ευρώ για κάθε Κύκλο. Υπάρχει δυνατότητα βεβαίωσης συμμετοχής.