Σε συνέχεια της φιλοσοφίας του Athens Fringe Festival Η Αθήνα μας ανήκει, φέτος το φεστιβάλ στρέφει την προσοχή του στο έμψυχο υλικό της πόλης – στους ανθρώπους της …

Το φετινό θέμα πραγματεύεται την ευτυχία, και όλα αυτά, μικρά και μεγάλα που κάνουν τον καθένα από εμάς να διατηρεί το χαμόγελο, την ευτυχία και την ελπίδα μέσα του, παρά τις αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Μέσα σε ένα περιβάλλον που μιλάει συνεχώς για χρήματα, αδιέξοδα, απαισιοδοξία, κατάρρευση και δυσαρέσκεια εμείς θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν αυτά που τους κάνουν ευτυχισμένους και τους δίνουν ώθηση για δράση.

Οι καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν έργα που να πραγματεύονται με τον δικό τους τρόπο το θέμα αυτό, και η κοινωνική δράση που θα οργανωθεί θα είναι και αυτή στηριγμένη στο concept αυτό.

Το Fringe Festival θα παραμείνει ένα non-curated φεστιβάλ, ανοιχτό σε όλους τους καλλιτέχνες, αφού αυτό είναι και ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια της ταυτότητας του. Η χρήση συγκεκριμένου θέματος στην φετινή διοργάνωση γίνεται με στόχο την επίτευξη ενός πιο δεμένου καλλιτεχνικού προγράμματος με συνοχή ως προς τη φιλοσοφία, τους στόχους και τα μηνύματα που επιθυμεί να δώσει.

Συμμετοχές έως τις 18 Μαίου στο fringe@sinthesis.gr με την ένδειξη \»Καλλιτέχνης\»