Αυτόν τον Σεπτέμβρη, το ATHENS BEER FESTIVAL, αλλάζει χώρο έπειτα από μία επιτυχημένη δωδεκάχρονη παρουσία, στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ και μετακομίζει στο ΓΚΑΖΙ στην ΚΑΡΔΙΑ της ΑΘΗΝΑΣ.

Η 16η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ λοιπόν, θα φιλοξενηθεί από 1 έως και 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, στον υπέροχο χώρο του παλαιού αμαξοστασίου του ΗΛΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού, απέναντι από την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων. Απέναντι από τα Studios του Ρ/Φ Σταθμού 9.84 και στην αρχή του ΑΛΣΟΥΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ, σε ένα χώρο (το 70% είναι σκεπαστός) τεράστιας προβολής, όπου τα τελευταία χρόνια είναι σημείο αναφοράς της Αθηναϊκής Διασκέδασης, θα έχετε φέτος την ευκαιρία για 11 ημέρες να παρουσιάσετε τα προϊόντα της εταιρίας σας, στους πολυπληθείς φίλους και επαγγελματίες της ΜΠΥΡΑΣ.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα φαντασμαγορικά εγκαίνια με ρίψεις πυροτεχνημάτων και χρήση συσκευών LAZER αλλά και τη παρουσία του υπέροχου καλλιτέχνη και αστείρευτου κωμικού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, θα δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για το καλύτερο ΝΕΟ ξεκίνημα της ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ.

Για πρώτη φορά φέτος στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ θα θεσμοθετηθούν και θα βραβευθούν από το κοινό ως οι καλύτερες μπύρες του SHOW ( BEST BEER OF THE SHOW) ανά κατηγορία.

.BEST GREEK BEER OF THE SHOW

.BEST EUROPEAN BEER OF THE SHOW

.BEST USA BEER OF THE SHOW

.BEST INTERNATIONAL BEER OF THE SHOW

Αναλυτικό πρόγραμμα συναυλιών

(Ημερομηνία – Καλλιτέχνης / Support)

Πέμπτη 01/09 – CREAL-Κικίδη / Echoes

Παρασκευή 02/09 – Λ.Παπαδόπουλος-Γ.Γιοκαρίνης / Μιχάλης Τασίνας

Σάββατο 03/09 – Φίλοι για πάντα-Λ.Λιβιεράτος / Γιώργος Μητρόπουλος & Musing Therapy

Κυριακή 04/09 – Vanilla Swing / DJ SET

Δευτέρα 05/09 – Κ.Τουρνάς-Ουίλιαμς / Sleazy Lizards

Τρίτη 06/09 – Θεοδοσία Τσάτσου / Delay

Τετάρτη 07/09 – Νίκος Ζωιδάκης / DJ SET

Πέμπτη 08/09 – Gadjo Dilo / DJ SET

Παρασκευή 09/09 – Vegas / OK

Σάββατο 10/09 – Γ.Ζουγανέλης / Smokin΄ Funnels

Κυριακή 11/09 – Χάρτινα Φτερά / Φώτης Ζελελίδης