Μαζί της θα εμφανιστεί νωρίτερα και η Emi Path. Η Emi Path θα παρουσιάσει τραγούδια επηρεασμένα από τις σουρεαλιστικές εικόνες που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό, πλάθουν έναν κόσμο ονειρικής πλάνης με σκοτεινό τέλος. Αυτή τη φορά με διαφορετικό σετ που θα αποτελείται μόνο από πιάνο, κιθάρα και βιολί, δίνεται έμφαση περισσότερο στο τοπίο που δημιουργούν τα νοήματα των στίχων.

Φωνή, πιάνο: Emi Path
Κιθάρα: Alessandro Giovanetto
Βιολί: Ηλίας Σδούκος

Η Athenian Phanerothyme Conspiracy είναι μια μπάντα που εργάζεται μήνες υπογείως με σκοπό ένα υπέργειο ταξίδι από κοινού μεταξύ των μουσικών που την απαρτίζουν και του κοινού που θα την ακούσει.

Η Athenian Phanerothyme Conspiracy είναι ένας ψυχεδελικός μύκητας. Είναι η δάφνη στους χρησμούς της Πυθίας είναι το μυστικό συστατικό της τροφής των μάγων του Περού. Είναι κι ένα συγκρότημα με ανάλογους σκοπούς.

Τα όργανα που χρησιμοποιεί είναι το sitar, οι κιθάρες, το μπάσο, τα τύμπανα, η τρομπέτα και μερικά ακόμη. Δεν θέλει να ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα με στενά πλαίσια και περιορισμούς, αλλά φιλοσοφικά σκιαγραφείται από το ήθος και το ύφος ενός ιδανικού ροκενρόλ . Η Athenian Phanerothyme Conspiracy προτιμά να την ακούσετε με μια διάθεση συμμετοχικής παρακολούθησης κι όχι αποστασιοποιημένης ματιάς, για να βγάλετε εσείς τα συμπεράσματα σας.


Σειρά εμφάνισης

21.30 Emi Path
22.30 The Athenian Phanerothyme Conspiracy