Η παιδική γωνιά του athensheart προσκαλεί τους μικρούς της φίλους και το Μάρτιο, για να παίξουν και να διασκεδάσουν δημιουργικά, εντελώς δωρεάν. Κάθε Σάββατο 12:00 με 16:00, στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, γεμάτο εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 6 Μαρτίου: Η παιδική γωνιά καλεί τους μικρούς της φίλους να διασκεδάσουν με πρωτότυπα face paintings, παραστάσεις κλόουν και την κατασκευή ενός εντυπωσιακού επιδαπέδιου παζλ, με τη βοήθεια έμπειρου ανιματέρ.

Σάββατο 13 Μαρτίου: Οχτώ παραστάσεις κουκλοθέατρου, διάρκειας 20 λεπτών, καθηλώνουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και μυούν τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο του κουκλοθέατρου.

Σάββατο 20 Μαρτίου: Αγαπημένα παραδοσιακά παιχνίδια ξαναζωντανεύουν στην παιδική γωνιά, για να μάθουν οι μικροί και να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι. Επιπλέον, τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στο εργαστήρι «Το αγρόκτημα», ώστε να γνωρίσουν τη φύση και το πώς αυτή αναγεννιέται. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγαπημένες μπαλονοκατασκευές.

Σάββατο 27 Μαρτίου: Το face painting επανέρχεται για όσους αγαπούν τις μεταμορφώσεις, ενώ η μασκότ Κοτούλα τριγυρίζει στους χώρους του εμπορικού κέντρου και πειράζει μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, μέσα από ένα εργαστήρι ζωγραφικής & χαρτοκοπτικής, τα παιδιά καλούνται να δημιουργήσουν όμορφες κατασκευές με θέμα το Πάσχα.

Στο athensheart οι αγορές, η διασκέδαση και οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους δεν σταματούν ποτέ!