\’Έξι ηθοποιοί, με τη φωνή τους υποδύονται τα μουσικά όργανα και ξανασυνθέτουν τραγούδια και μουσικές της αγάπης και του

έρωτα. Χωρίς τη συνοδεία οργάνων, με βασικό εξοπλισμό τις φωνές τους, η Κίκα Γεωργίου, παρέα με πέντε εύφωνες κυρίες, παίζουν με τις παρτιτούρες παλιών και νέων τραγουδιών, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής.

Αξιοποιώντας την πολυφωνική παράδοση, τον τζαζ αυτοσχεδιασμό, και τη θεατρική καταγωγή τους, οι έξι ηθοποιοί φιλοδοξούν να σας ταξιδέψουν στις μουσικές που αγαπούν, τραγουδώντας ασυνόδευτες, αλλά όχι μόνες…

Συνθέσεις των Tom Waits, Billie Holiday, Shubert και άλλων, αποδίδονται a-cappela σ’ ένα φωνητικό παραλήρημα, καθώς οι κυρίες  Κίκα Γεωργίου, Χριστίνα Μαξούρη, Ελένη Βεργέτη, Ρεγγίνα Μανδηλάρη, Τάνια Παλαιολόγου και Ξένια Θεμελή,  απεκδύονται τα όργανα και τραγουδούν “γυμνά”, τα λόγια του πάθους.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Booze Cooperativa στο χώρο του 1ου ορόφου – από τις 19 Δεκεμβρίου 2010 ως τις 16 Ιανουαρίου 2011, κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 9:30  το βράδυ.