Ο Taxis γεννήθηκε τον Μάιο του 1983 στο Szczecin της Πολωνίας από μητέρα ιστορικό της Τέχνης από την Πολωνία και πατέρα Έλληνα χαράκτη/ζωγράφο. Στην ηλικία των τριών ετών μετακόμισε με τους γονείς του στην Αθήνα. Ο Taxis σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Ρένα Παπασπύρου και Μάριου Σπηλιόπουλου και αρίστευσε αποφοιτώντας το 2008.

Η graffiti ιστορία του βέβαια ξεκίνησε κάπου το 1998, κατά την διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πολωνία και είναι ενεργός από το 2005. Ο Taxis διακρίθηκε το 2002 στο διαγωνισμό comics νέων ταλέντων του περιοδικού «9» της Ελευθεροτυπίας. Το 2005 ξεκίνησε την δημοσίευση comics στην Βαβέλ – περιοδικό comics και όχι μόνο. Έχει εικονογραφήσει για το περιοδικό της  LIFO, ΣΙΝΕΜΑ, DON’T PANIC κ.α.

Υπήρξε διευθυντής φωτογραφίας στη μεγάλου μήκους ταινία « Μια ροζ παραμάνα» του Ν. Πομώνη που διακρίθηκε στο 47ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και συνεργάστηκε στα σκηνικά της ταινίας «Ροζ» του Αλέξανδρου Βούλγαρη.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ comics της Βαβέλ από το 2005 ως το 2009 και σε εκθέσεις στην Αθήνα, στο Βελιγράδι και το Πεκίνο. Στις τοιχογραφίες αλλά και στους καμβάδες του παρουσιάζει ανθρώπινες σκηνές, την σύγχρονη ζωή, προβοκατόρικες σκέψεις και ιστορίες. Οι τεχνικές που εργάζεται είναι πολλές και διαφορετικές καθώς χρησιμοποιεί και διαφορετικά υλικά.


Η τοιχογραφία που θα φιλοτεχνήσει στην Πάτρα θα βρίσκεται στην οδό Λευκωσίας 19  για την οποία εργάστηκε από τις 24 έως και τις 28 Μαΐου.