Η νέα ηλεκτρονική γκαλερί www.artenostra.gr συνεργάζεται με καταξιωμένους Έλληνες Εικαστικούς και στοχεύει μέσα από το έργο τους στη στενότερη γνωριμία μας με τη σύγχρονη Eλληνική Tέχνη.

Arte Nostra, η δική μας τέχνη!!!

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η Τέχνη έρχεται πιο κοντά μας! Στην ηλεκτρονική αυτή γκαλερί επώνυμοι Έλληνες ζωγράφοι δημιουργούν αντίγραφα των έργων τους όσο πιο πιστά γίνεται στα πρωτότυπα. Χρησιμοποιείται μία νέα ψηφιακή τεχνική (Giclee Printing) που εφαρμόζεται ευρέως σε Μουσεία και Χώρους Τέχνης, στο εξωτερικό. Τα Giclee Prints τυπώνονται σε ειδικά αρχειακά χαρτιά και το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτης ποιότητας και αναλλοίωτο στο χρόνο. Οι ζωγράφοι προσφέρουν τα έργα τους υπογεγραμμένα σε περιορισμένες εκδόσεις των 12, 20 ή 30 αντιτύπων, αποκλειστικά στην Arte Nostra.

Τώρα πλέον, όσοι θα ήθελαν και δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο έργο, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα Giclee Print του καλλιτέχνη σε πολύ προσιτή τιμή.

Οι φιλότεχνοι, μπορούν να πλησιάσουν μοναδικά κομμάτια σπουδαίων ζωγράφων (όπως των δασκάλων Μίμη Κοντού και Γιώργου Μαυροΐδη) των οποίων τα πρωτότυπα έργα , είναι σπάνια και μεγάλης αξίας.

Παράλληλα στην Arte Nostra διατίθενται και επιλεγμένα Πρωτότυπα Έργα, μικρογλυπτά και κατασκευές.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Arte Nostra : Χρύσα Βέργη, Αντιγόνη Καββαθά, Ειρήνη Κανά, Μίμης Κοντός (1931 – 1996,) Τάσος Μαντζαβίνος, Κυριακή Μαυρογεώργη, Γιώργος Μαυροΐδης (1912 – 2003) , Χρόνης Μπότσογλου, Νίκη Νικολαίδη, Κώστας Παπανικολάου, Λίλα Παπούλα, Τάσος Παυλόπουλος, Βούλα Πριοβόλου, Παύλος Σάμιος, Μανώλης Χάρος, Αχιλλέας Χρηστίδης, Γιάννης Ψυχοπαίδης.

Επικοινωνία στο info@artenostra.gr ή στο 211 8004174
www.artenostra.gr  

*Φωτογραφία:»Έχεις να διαλέξεις», Πρωτότυπο έργο του Παύλου Σάμιου

Διαστάσεις : 60 X 90εκ.
Τεχνική : Ακρυλικά σε πανί