Η Πάρος, ένα από τα πιο ειδυλλιακά νησιά της Ελλάδας, με ζωηρή καλλιτεχνική σκηνή και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά, την Παρασκευή 11 Αυγούστου, την ομαδική έκθεση “Art on Loop”!

Σε ένα χώρο ατμοσφαιρικό και φιλόξενο, η The Holy Art Gallery έχει τη χαρά να προσφέρει την ευκαιρία σε σύγχρονους καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους ανάμεσα σε ταλαντούχους δημιουργούς από όλο τον κόσμο, μέσα από οθόνες υψηλής ευκρίνειας, συνοδεία επιλεγμένης μουσικής και open wine bar! Το κοινό καλείται να απολαύσει ένα group show με έργα κάθε μέσου όπως πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες, ψηφιακά έργα, NFTs και πολλά ακόμα σε μια έκθεση που επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας.

Εκτός από τα έργα ταλαντούχων δημιουργών από κάθε μεριά του πλανήτη, η The Holy Art Gallery υποδέχεται μια συλλογή έργων από διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες! Η καλλιτεχνική συνύπαρξη του απαράμιλλου ταλέντου τους στα πλαίσια της έκθεσης είναι ένας ακόμα λόγος για την παρουσία του κοινού εκεί!

Πιο συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένος φωτογράφος Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από το φωτογραφικό του υλικό που είναι βαθιά συνδεδεμένο με το γοητευτικό Αιγαίο πέλαγος και το μαγευτικό νησί της Πάρου. Ο σύγχρονος ζωγράφος DUSB, θα παρουσιάσει έργα του βαθιά ριζωμένα στην street art. Ακόμα, η Υακίνθη Στρατοπούλου καθοδηγούμενη από συναισθήματα, θα συνεπάρει το κοινό σε ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό ταξίδι χρησιμοποιώντας ζωγραφική, φωτογραφία, βίντεο και ποίηση. Ο SOTEUR, ιδιαίτερα αγαπητός για την pop ματιά του θα παρουσιάσει έργα με τη χαρακτηριστική doodle τεχνική του. Ο Έλληνας καλλιτέχνης Cacao Rocks ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει ζωγραφικά έργα του που αντλούν έμπνευση από την απαράμιλλη ομορφιά του Αιγαίου πελάγους και του περιβάλλοντα χώρου του και ο Yiakoú ένας εξαιρετικά αξιόλογος street artist θα εκθέσει δημιουργίες του που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα τους και την ικανότητα τους να μαγνητίζουν το κοινό.

Η The Holy Art Gallery καλεί το κοινό να κλείσει τα εισιτήρια του εδώ!

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης