Στην έκθεση Art-Athina 2021 θα παρουσιάζονται ξεχωριστά έργα σύγχρονης Τέχνης που φανερώνουν τη δυναμική και τις αναζητήσεις των σύγχρονων καλλιτεχνών της χώρας μας. Η διαφορετικότητα τους τα κάνει να συνομιλούν σε έναν άκρως ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο. Τα έργα κινούνται από τον έντονο εξπρεσσιονισμό, έως την απόλυτα ρεαλιστική ζωγραφική και από την αφηγηματική αναπαράσταση, έως την αφαίρεση. Από την ποπ-αρτ σε νέες της εκφάνσεις, έως τη γεωμετρική ή την εννοιολογική τέχνη. Παρουσιάζονται έργα με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες ζωγραφικές ή γλυπτικές.

Τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης, αλλά και του απλού κοινού. Πλουραλισμός, χρώμα, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται σε μία ευρύα γκάμα θεμάτων και σε καθαρά εικαστικές αναζητήσεις που μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Αλεξίου, Αριάδνη Βιτάσταλη, Χριστίνα Δουζένη, Μιχάλης Δουκουμετζάκης, Άρτεμις Κατσαμπάνη, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Κρανάκης, Νίκος Κρυωνίδης, Μάγδα Λεβεντάκου, Νικόλας Μπλιάτκας, Ισμήνη Μπονάτσου, Αλεξάνδρα Νασιούλα, Αντώνης Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, Ελένη Σιδηροπούλου.