Η ζωή ενός σταρ του Χόλιγουντ που ξεπερνάει τη φαντασία.

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του εικοστού αιώνα, ο Κάρι Γκραντ (Cary Grant) ,άγγιξε τον κόσμο με τη γοητεία, την εξυπνάδα και τη χάρη του.

λίγοι όμως γνώριζαν τον Archie Leach, τον άνθρωπο πίσω από το όνομα, και τις τεράστιες προκλήσεις που ξεπέρασε στην πορεία του προς το αστέρι. Ο κακοποιητικός πατέρας και ένα απίστευτο ψέμα διαμόρφωσαν τη ζωή του –  Όσο ήταν παιδί, η μητέρα του Γκραντ κλείστηκε κρυφά σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, ενώ ανακοινώθηκε ότι πέθανε. Ο ηθοποιός ανακάλυψε ότι ήταν ακόμη ζωντανή όταν ήταν 31 ετών!

Ο βραβευμένος με BAFTA και υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός Τζεφ Πόουπ (Jeff Pope) μεταφέρει την αξιοσημείωτη, ελάχιστα γνωστή ιστορία του σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Κάρι Γκραντ, στο πολυαναμενόμενο δράμα “Archie” – μια βιογραφική μίνι σειρά.

Η σειρά έγινε με τη συνεργασία της πρώην συζύγου του Γκραντ, Ντάιαν Κάνον και της κόρης του Τζένιφερ Γκραντ. Το “Archie” καταγράφει την άνοδο του ηθοποιού, την πάλη του με τους δαίμονές του και τις σχέσεις του με τις πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή του. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Jason Isaacs.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, IGN Movie Trailers
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Archie – Official Trailer (2023)”, IGN Movie Trailers, via YouTube