Το Breakfast at Tiffany\’ s ξαναγράφεται από τη Γεωργία Μαυραγάνη, μένοντας πάντα πιστό στην αυθεντική του μαγεία, ντύνεται θεατρικά και μεταφέρεται στο ανανεωμένο Θέατρο Χώρα, για λίγες παραστάσεις.

Το Breakfast at Tiffany\’ s ξαναγράφεται από τη Γεωργία Μαυραγάνη, μένοντας πάντα πιστό στην αυθεντική του μαγεία, ντύνεται θεατρικά και μεταφέρεται στο ανανεωμένο Θέατρο Χώρα, για λίγες παραστάσεις.

Η νέα εκτέλεση της πασίγνωστης ερωτικής ιστορίας, έμπνευση του σπουδαίου Τρούμαν Καπότε, ονομάζεται «Από εδώ και πέρα μόνο χάπι εντ». Μέσα από την θεατρική αυτή εκδοχή της Γεωργίας Μαυραγάνη θα ξαναζήσουμε μία σπάνια ιστορία αγάπης, μέσα από την οποία θα αναρωτηθούμε για το τι σημαίνει κάθε χάπι εντ που συμβαίνει στον καθένα μας.

Το διάσημο ερωτικό μυθιστόρημα του Τρούμαν Καπότε, μεταφέρθηκε άψογα στον κινηματογράφο από τον Μπλέικ Εντουαρντς. Το Breakfast at Tiffany\’ s μας έκανε να το αγαπήσουμε και να ταυτιστούμε σε κάθε εκδοχή του.

Η γνωστή ιστορία συμβαίνει με φόντο την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, όπου ένα κολ-γκερλ με ανεξιχνίαστο παρελθόν κι ένας νεαρός άνεργος συγγραφέας που ζει ως ζιγκολό, ξεφαντώνουν ψάχνοντας την ευτυχία.

Εκείνη στα διαμάντια του λατρεμένου της κοσμηματοπωλείου Tiffany\’ s κι εκείνος στην έμπνευση που δύσκολα έρχεται.

Ασφαλής πίσω από τη βιτρίνα που της προσφέρει η ανωνυμία της μεγάλης πόλης, η Χόλι Γκολάιτλι, το εύθραυστο και εύθυμο αγρίμι, αναζητά την ευτυχία στα πιο απίθανα μέρη, διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας πλούσιους άντρες, ενώ αυτή κρύβεται «στα πιο απλά πράγματα». Όπως είναι η αγάπη.

Αλλά τι εννοούμε όταν λέμε «αγάπη»; Και μπορεί στα αλήθεια να υπάρξει «χάπι εντ»;

Με έμπνευση και αφετηρία την υπέροχη ιστορία του «πρωινού στο Tiffany\’ s», τρεις ηθοποιοί (ένα ζευγάρι και ένας αφηγητής) και τρεις μουσικοί αφηγούνται με το δικό τους τρόπο την πασίγνωστη ερωτική ιστορία του Τρούμαν Καπότε.

Η ζωντανή ορχήστρα της παράστασης είναι οι Μάνος Ροβίθης (live electronics-κιθάρα), Κωστής Ζουλιάτης (Πιάνο) και Σοφία Σαρρή (Φωνή). Παίζουν οι ηθοποιοί Αντώνης Ντουράκης, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Θεοδωρίδης.

Info
Από εδώ και πέρα μόνο χάπι εντ, Γεωργία Μαυραγάνη
Θέατρο Χώρα – Σκηνή Μικρή Χώρα, Αμοργού 20, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8673945
Έναρξη παραστάσεων: 19 Ιανουαρίου 2008
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή 21.00
Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 16 ευρώ, φοιτητικό: 12 ευρώ