Το Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τον Αντώνη Μιτζέλο αλλά και τους Ex Animo για μία βραδιά την Πέμπτη …

19 Απριλίου 2012.

Μια βραδιά με ηλεκτρικό ήχο και αγαπημένα τραγούδια!

 

Ο Α. Μιτζέλος θα τραγουδήσει, τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που έχει γράψει σαν συνθέτης για άλλους ερμηνευτές, από τους ΤΕΡΜΙΤΕΣ έως τον \’\’ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ\’\’! Θα \’\’οδηγήσει\’\’ με την κιθάρα του τα συναισθήματα μας σε τόπους μαγικούς με τα οργανικά του θέματα και θα παρουσιάσει αρκετά νέα τραγούδια ακυκλοφόρητα, που ακόμα δεν έχουν ηχογραφηθεί και που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για το νέο του δίσκο!

Είναι μονίμως on the road 30 χρόνια τώρα με την κιθάρα και την μουσική του για αποσκευές, στην έρευνα, στη σύνθεση και στην αναζήτηση νέων συνεργατών! Έτσι, μοιράζεται τη σκηνή με ένα νέο συγκρότημα τους EX ANIMO που καλούνται να παίξουν μαζί όλο το υλικό του αλλά και τα δικά τους τραγούδια όπως και ηλεκτρικές διασκευές από ένα standard rock ρεπερτόριο! IT\’S ONLY ROCK\’N\’ROLL BUT WE LIKE IT!

Ex animo σημαίνει «από ψυχής» στα λατινικά! Το ύφος του συγκροτήματος είναι κατά βάση ροκ, αν και στις συναυλίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορα ήδη μουσικής παιγμένα με ηλεκτρικό, κιθαρίστικο ήχο! Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του ήδη αρκετές συναυλίες και τρία τραγούδια του θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε cd single! Μεγάλη επιτυχία τους αποτελεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε πανελλήνια ψηφοφορία του κοινού (ανάμεσα σε 300 συγκροτήματα – 2011) σε διαγωνισμό της Cosmote για την ανάδειξη του support group της συναυλίας των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ!

ΜΕΛΗ:

Γιώργος Φωκάς (ηλεκτρική κιθάρα-φωνή)
Ερνέστο Κούκος (τύμπανα-κρουστά)
Λένα Τζαμπάζη (ηλεκτρική κιθάρα-φωνή)
Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο-φωνή)
 

Τη συναυλία ανοίγουν οι BLUE IN RED:
 

Οι BLUE IN RED δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2011 και κατάφεραν να συνδυάσουν τις Rock, Blues και Jazz επιρροές τους μέσα από την διαφορετικότητα τους… Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό κάτι που αναγνωρίστηκε από τους funs των lives τους…

Οι BLUE IN RED αποτελούνται από:
 

GIANNHS GIONOS: guitar,vocals
BLUESMAN: piano, vocals
MARIA blues MILIATSI: vocals