Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τους Time Voyagers και για το ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αυτό το Σάββατο, 26 Απριλίου, ομιλητές από το χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων της τεχνολογίας, της τέχνης, της δημοσιογραφίας και του θεάματος μας ταξιδεύουν στο χωροχρόνο των ιδεών.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί ομιλίες προσανατολισμένες στο χτες και το αύριο. Σκοπός; Να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον λαμβάνοντας υπ’οψιν τα διδάγματα και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Να αξιοποιήσουμε ιδέες που οδήγησαν και θα οδηγήσουν σε επιτεύγματα του μέλλοντος. Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Επειδή ακριβώς αξίζει να διαδοθούν, για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, θα υπάρχει live streaming έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες.

Τη ζωντανή αναμετάδοση μπορείτε να δείτε είτε από τον πολυχώρο poets and crimes στο κέντρο της Αθήνας ώρες 11.00 με 18.00, είτε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αίθουσα 002) ώρες 11.00-15.00 είτε ακόμα και από το σπίτι σας από τον υπολογιστή σας!

Μείνετε συντονισμένοι!

Το ταξίδι στο χρόνο είναι πολύ κοντά… Είστε έτοιμοι;