Στο Cycladic Shop θα βρείτε επιλεγμένες εκδόσεις και τον κατάλογο της έκθεσης (768 σελίδων) σε επιμέλεια του Καθηγητή Νικόλαου Χρ. Σταμπολίδη και του Δρος Ιωάννη Δ. Φάππα, που περιλαβάνει αναλύσεις των δύο επιμελητών, όλα τα έργα με επεξηγηματικά κείμενα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και κείμενα επιστημόνων με βαθιά γνώση του θέματος που αποτελούν ορόσημο για την κατανόηση της έννοιας της ομορφιάς. Διατίθενται κατάλογοι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

To «Kάλλος» δεν είναι απλώς μία λέξη που σημαίνει ομορφιά. Είναι ένα ιδεώδες που αναπτύχθηκε στην αρχαία ελληνική σκέψη και αναφέρεται στο συνδυασμό της φυσικής εμφάνισης και των αρετών της ψυχής. Σε αυτή τη διάσταση του «Κάλλους» επικεντρώνεται η έκθεση αναδεικνύοντας τη συμβολή της αρχαίας Ελλάδας στον καθορισμό της έννοιας της «ομορφιάς» μέχρι και σήμερa. Η έκθεση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη γενναιόδωρη υποστήριξη της L’Oréal, θα διαρκέσει έως τις 16 Ιανουαρίου 2022.

Κάντε τις αγορές σας ηλεκτρονικά στο cycladic.gr με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο.

Ωράριο λειτουργίας Cycladic Shop:

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10.00-17.00
Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00-20.00
Κυριακή: 11.00-17.00
Τρίτη: Κλειστό