Μόλις μια πνοή πριν τα Χριστούγεννα, η ιέρεια του new wave, Anne Clark, θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, για δύο εμφανίσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η σκοτεινή μελωδική διάθεση της, και οι μεστοί της στίχοι που τόσο πολύ έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, θα ακουστούν για δύο συναυλίες, στις 19 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη και στις 20 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.

Οι παραστάσεις της, οι οποίες είναι ντυμένες με ποίηση, ηλεκτρονική μουσική σκοτεινή διάθεση και δραματουργία, μας οδηγούν πάντα στην ίδια κοσμοθεωρία.

Δεν είναι τυχαίο που από πολλούς θεωρείται σαν μια από τις σημαντικότερες δημιουργούς της δεκαετίας του ’80.

Και το συγκρότημα Elica είναι αυτό που θα έχει την τιμή να ανοίξει τελικά και τις δύο συναυλίες στην Ελλάδα της ιέρειας του new wave Anne Clark, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Το ελληνικό electronica σχήμα Elica κερδίζει επάξια τη θέση του opening act και για τις δύο βραδιές που θα φιλοξενήσουν την πολύπλευρη Anne Clark.

Οι Elica, γνήσια παιδιά της πρώιμης ηλεκτρονικής σκηνής, με επιρροές από τους Depeche Mode, Autechre, Kraftwerk, Brian Eno, Aphex Twin, Boards of Canada και Στέρεο Νόβα, συνδυάζουν την ηλεκτρονική μουσική με τη χρήση φυσικών οργάνων, το video art και το live performance.