Συνεχίζεται ο κύκλος «ανήσυχων» συζητήσεων με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος στις 23 Οκτωβρίου 2014 με θέμα τα ιερά τέρατα της καλτ λογοτεχνίας!

Τα Public, πάντα κοντά στους φίλους του βιβλίου,  παρουσιάζουν και τη νέα σεζόν τον κύκλο «ανήσυχων» συζητήσεων με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος! Με προσκεκλημένους γνωστούς συγγραφείς  και εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό χώρο ή την πολιτική σκηνή, η Μικέλα Χαρτουλάρη θα συντονίζει έναν διάλογο ανάμεσα στους προσκεκλημένους και το κοινό γύρω από σημαντικά βιβλία της πρόσφατης εκδοτικής παραγωγής που ανοίγουν επίκαιρα ζητήματα.

Ο  νέος κύκλος των «ανήσυχων» συζητήσεων ξεκινά την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου  φέρνοντας στο προσκήνιο τα ιερά τέρατα της καλτ λογοτεχνίας Τόμας Πύντσον, Τζ. Ντ. Σάλιντζερ, Ε.Χ. Γονατά , και ένα ερώτημα: αφού το μυστικό τους δεν είναι η δημοσιότητα, τότε ποιο είναι;

Στη συζήτηση συμμετέχουν:

Φραγκίσκη Αμπατζοπούλου  (ομότιμη καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης),

Χρήστος Αστερίου (συγγραφέας, μεταφραστής),

Λευτέρης Καλοσπύρος (συγγραφέας),

Γιώργος Κυριαζής (μεταφραστής, τενόρος),

Θανάσης Μήνας (δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός στο Κόκκινο).

Επισκεφτείτε το blog των Public, blog.public.gr, και ενημερωθείτε για τους ομιλητές και τις θεματικές στις επόμενες «ανήσυχες» συζητήσεις με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος!