Το έργο της Γιάννας Καφέ Αναζητώντας τον μπαμπά μου, παρουσιάζει από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Η ομάδα των Πέντε Εποχών στο θέατρο Μικρή Χώρα κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Η ομάδα συστάθηκε το 2006 και πρωτοεμφανίστηκε στο φεστιβάλ νέων δημιουργών τον Φεβρουάριο 2007 στο θέατρο Χυτήριο. Στη συνέχεια , το Μάιο του 2007, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Εθνικού θεάτρου επιλέχτηκε ανάμεσα σε εβδομήντα συμμετοχές, και παρουσίασε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού θεάτρου, το έργο Πριγκίπισσες που…

Τον Μάιο του 2009 παρουσίασε για πρώτη φορά την παράσταση: Αναζητώντας τον μπαμπά μου, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεατρικών Παραστάσεων Μικρού Μήκους – Άνοιξη του Devised Theatre.

Το Αναζητώντας τον μπαμπά μου είναι η ιστορία δύο κοριτσιών που μεγαλώνουν παράλληλα. Το οικογενειακό τους περιβάλλον είναι το βαρίδι από το οποίο θέλουν να απαλλαγούν. Η ζωή, μέσα από συμπτώσεις και συναντήσεις, θα  φέρει αντιμέτωπες τη μία στην άλλη. Στο τέλος, νέες γυναίκες πια, θα βρεθούν μόνες, έχοντας πληρώσει το τίμημα που τους αναλογεί, για να κατακτήσουν την εύθραυστη ταυτότητα τους.

Η παράσταση μοιάζει με ένα γλυκόπικρο παραμύθι για την γενιά των σημερινών τριαντάρηδων, που στέκονται  απέναντι στον κόσμο ξεμαγεμένοι, μη θέλοντας όμως να παραιτηθούν από την ελπίδα.

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Γιάννα Καφέ, Σκηνικά/ Κοστούμια: Μαριαλένα Λαπατά, Μουσική επιμέλεια/ Video: Μάκης Φάρος, Επιμέλεια κίνησης: Πωλίνα Κρεμαστά, Φωτισμοί: Απόστολος Στράντζαλης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Αδρίμης, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Ολυμπία Βαγγελάτου, Σοφία Παπαδοπούλου.