Οι Ninos Du Brasil είναι ένα συγκρότημα – μυστήριο, μιας που ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για το παρελθόν και τις ρίζες τους. Από την αρχή της καριέρας τους έχουν κηρύξει πόλεμο στην ποπ μουσική. Αναμειγνύουν ιδιαίτερους και γεμάτους ένταση  ήχους, με θορύβους, ηλεκτρονική μουσική, ρυθμούς batucada και samba, old school techno, πολυπληθείς χορωδίες και καρναβαλικές παρελάσεις.

Είτε τους δείτε σε κάποια πανκ κατάληψη στο Βέλγιο, είτε στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία, ένα είναι σίγουρο: καταφέρνουν να συσπειρώσουν ανόμοια κοινά σε τρελά φεστιβαλικά πάρτι με χορό μέχρι εξάντλησης.  Οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως θρυλικές και όσοι είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν μιλούν για μια απόκοσμη εμπειρία.

Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά που θα θυμάστε για καιρό!

Η συναυλία των Ninos du Brasil εντάσσεται στο πλαίσιο ενός μουσικού αφιερώματος του ΚΠΙΣΝ στους ήχους της Βραζιλίας. Όπως εξάλλου το σύνολο του προγραμματισμού του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).