Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του “Όλα Τα Μυστικά“, είναι ο νέος “Καλλιτέχνης του Τριμήνου” μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!

Τον Αναστάση, πρότειναν οι Playmen στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote και αναδείχτηκε μέσα από την online ψηφοφορία του κοινού νικητής με το “Όλα Τα Μυστικά” να είναι το νέο Jumping Fish Song!

Σε μουσική και στίχους του ίδιου, ο Αναστάσης έγραψε το «Όλα Τα Μυστικά» σκεπτόμενος το εξής: “σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, είτε καλή είτε κακή, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε και από που ξεκινήσαμε”!

Βασικό χαρακτηριστικό του 25χρονου Αναστάσιου Ράμμου είναι να ανακατεύει διαφορετικά μουσικά είδη στο δικό του «μουσικό blender» και να φτιάχνει το δικό του good feeling ήχο!

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια.

Μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια της Panik Records, όταν τον ανακάλυψαν μέσα από videos που αναρτούσε στο προσωπικό του YouTube account όπου ερμήνευε στην κιθάρα του δικά του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Έχει κυκλοφορήσει τρία επίσημα single, το πρώτο του τραγούδι σε μουσική & στίχους του ίδιου «Να Αγαπάς», ένα ντουέτο με τον παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη στο τραγούδι «Ταξιδιώτης» (ένα pop rock τραγούδι που φτιάχτηκε από τους δύο καλλιτέχνες με σκοπό να εμπνεύσει τους ακροατές να μην ξεχάσουν τις αξίες και τα ιδανικά τους), και το τραγούδι «Όλα Στιγμές (Φάλαινες)» το οποίο ο ίδιος έγραψε για να μας υπενθυμίσει πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από ‘στιγμές’…

Το τέταρτο επίσημο single του “Όλα Τα Μυστικά” μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records, χαρίζοντας του ταυτόχρονα τη νίκη στο διαγωνισμό του portal JumpingFish.gr, ως ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης του τριμήνου, αναγνωρίζοντας τον επάξια ως ένα πραγματικά φρέσκο και ταλαντούχο τραγουδοποιό, συνθέτη και στιχουργό, που όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ θετικά με τη μουσική του δραστηριότητα!

Μουσική/ Στίχοι: Αναστάσιος Ράμμος

Ενορχήστρωση K-Keyboards  Stavros Van Der Wilt
Τύμπανα Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος
Κιθάρες Κωστής Πυρένης

Recorded and Mixed @ Minus 2 Production 
By Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος

Panik Records 2016 

 

Το επίσημο music video για το “Όλα Τα Μυστικά” θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες από την Panik Records.


FACEBOOK:https://www.facebook.com/AnastasiosRammosOfficial/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/anastasios_rammos/


Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr