Το έργο «Ανάμεσα» της Άρτεμις Λαμπίρη, που ξεχώρισε στο διαγωνισμό με θέμα «Τί θα έκανες αν δεν φοβόσουν», μετά την μεγάλη επιτυχία

και το sold out στα φεστιβάλ In Progress και MIR, επιστρέφει στον Κινητήρα για πέντε μόνο παραστάσεις από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Το χορογραφικό έργο «Ανάμεσα» ασχολείται τόσο με την εσωτερική όσο και με την εξωτερική ανισορροπία που βιώνουμε όλοι αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα και σ’ αυτήν την τεράστια παγκόσμια κρίση.

Μια αναζήτηση όχι του πριν, μα ούτε του μετά, αλλά του τώρα το «Ανάμεσα» είναι μια παράσταση που αναπαριστά την κίνηση των εσωτερικών οργάνων μας σε περιόδους μεγάλων μεταβάσεων και συναισθηματικής ανισορροπίας.
Ανάμεσα στη μια στιγμή και την άλλη «άπειρος χρόνος».

Ανάμεσά μας άπειρα σωματίδια. 

Σύλληψη – Σύνθεση: Άρτεμις Λαμπίρη
Μουσική: TheNewBestNiagara Ερμηνεύουν: Κάντυ Καρρά, Κωνσταντίνος Ρίζος, Μαργαρίτα Τρίκκα, Ιωάννα Χειτζάνογλου

teaser, photos & flyer:  Διονύσης Τσούσης & Σπύρος Ανδρεάδης


Άρτεμις Λαμπίρη        
                                                                                             

Η Άρτεμις Λαμπίρη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και εργάζεται ως χορεύτρια, χορογράφος και σύμβουλος δραματουργίας. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» και με υποτροφία του ΙΚΥ, χορογραφία στο ArtEZ στην Ολλανδία και Θεατρικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. Μετά από πέντε χρόνια παραμονής της στην Ολλανδία όπου παρουσίασε τις δουλειές της σε φεστιβάλ εκεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη, επέστρεψε στην Αθήνα όπου συνεργάζεσαι τώρα με τον Κινητήρα χοροθέαμα και ανεβάζει δικές της καινούριες παραγωγές. Τελευταίες δουλειές: Ανάμεσα (10/2012), Falling in love (12/2011), Three World(10/2011) κ.α.