Το μουσικό ταξίδι στην καρδιά του καλοκαιριού θα περιλαμβάνει αγαπημένα jazz standards (των Jobim, Cole Porter, Irving Berlin, κ.ά.) αλλά και originals αμφοτέρων του Anamateur και της Hugon.

Marta Hugon:

Η Λισσαβώνα αποτελεί τον γενέθλιο, καλλιτεχνικώς, τόπο του Anamateur και η Marta είναι όχι μόνο η πρωταγωνίστρια του πρώτου jazz musical του Anamateur, με τίτλο «Μιά ἀμφιβολία ἐγεννήθη στο μυαλό ἑνός εὐγενοῦς τιμωροῦ», που κυκλοφόρησε το 2016, αλλά θα είναι η πρωταγωνίστρια και του sequel του, του «Μιά βεβαιότης φώλιασε στήν καρδιά τῆς φωτισμένης τυράννου», που θα ηχογραφηθεί τώρα και θα κυκλοφορήσει μες στο 2022.

Η Marta Hugon είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με μεγάλο καλλιτεχνικό αποτύπωμα στην τζαζ σκηνή της γενέτειράς της, της Πορτογαλίας. Τα πρώτα τζαζ albums κυκλοφόρησαν το 2005 και 2008 και έκτοτε ξεκίνησε να γράφει και δικούς της στίχους. Οι πρώτες της κυκλοφορίες με original κομμάτια από την Sony Music αποκάλυψαν το ταλέντο της ως τραγουδοποιού και την ικανότητα που έχει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό σε όλους τους καλλιτεχνικούς της συνεργάτες.

Έχει κερδίσει την εκτίμηση των κριτικών και την αγάπη του κοινού με την ώριμη ερμηνεία της στη σκηνή και τη ξεχωριστή φωνή της. Ανυπομονούμε να την ακούσουμε!

Παίζουν:

Πρίαμος Μωράκης | κιθάρα
Μάνος Λούτας |κοντραμπάσο
Γιώργος Αναματερός | πιάνο, φωνή
Φιλική συμμετοχή: Marta Hugon | τραγούδι