Η επανένωση των Blink-182 είναι γεγονός, καθώς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, το ιδρυτικό μέλος τους, Τομ Ντελόνγκ θα συμμετάσχει στην επικείμενη περιοδεία τους που θα ξεκινήσει το 2023. Η κλασική σύνθεση των Ντελόνγκ, Μαρκ Χόππους και Τράβις Μπάρκερ θα κυκλοφορήσει επίσης ένα single με τίτλο «Edging» την Παρασκευή (14 Οκτωβρίου). Στις ημερομηνίες της περιοδείας περιλαμβάνονται ζωντανές εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική μαζί με τους Turnstile, ενώ ανακοινώθηκε επίσης ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Ο Ντελόνγκ ξεκίνησε τους Blink-182 με τον Μαρκ Χόππους το 1992. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Cheshire Cat» κυκλοφόρησε το 1995 και ακολούθησε το άλμπουμ «Dude Ranch» το 1997, όπου συμπεριλαμβανόταν και η πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, «Dammit». Μετά την αποχώρηση του ντράμερ Σκοτ Ρέινορ το 1998, ο Τράβις Μπάρκερ έπιασε εγκαίρως δουλειά πίσω από τα τύμπανα για να ηχογραφήσουν το πολυπλατινένιο άλμπουμ του συγκροτήματος του 1999 «Enema of the State», το οποίο περιλάμβανε τα επιτυχημένα singles «What’s My Age Again?» και «All The Small Things».

Ακολούθησε το πρώτο τους Νο. 1 άλμπουμ στις ΗΠΑ, το 2001 «Take Off Your Pants and Jacket» και το 2002, οι Ντελόνγκ και Μπάρκερ δούλεψαν πάνω σε ένα side project ως ντουέτο, στο ομώνυμο άλμπουμ «Box Car Racer». Το επόμενο έτος, οι Blink-182 κυκλοφόρησαν ένα ομότιτλο άλμπουμ προτού ανακοινώσουν μια απροσδιόριστη παύση το 2005.

Έκτοτε, ο Ντελόνγκ επικεντρώθηκε στο συγκρότημα του Angels & Airwaves, το οποίο κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ το 2006, ενώ ο Μπάρκερ ασχολήθηκε με την μουσική παραγωγή και τη συμμετοχή ως ντράμερ σε σημαντικά pop-punk και hip-hop σχήματα. Το 2008, ο Μπάρκερ ενεπλάκη σε ένα αεροπορικό δυστύχημα που οδήγησε σε μια περιοδεία επανασύνδεσης το 2009. Το 2011, κυκλοφόρησαν το «Neighborhoods» και συνέχισαν την περιοδεία στις αρχές της δεκαετίας του 2010 πριν ο Ντελόνγκ αποχωρήσει από το συγκρότημα στις αρχές του 2015.

Μετά την αποχώρηση του Ντελόνγκ, οι Blink-182 προσέλαβαν τον Ματ Σκίμπα των Alkaline Trio και κυκλοφόρησαν δύο δίσκους. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το γκρουπ, ο Ντελόνγκ συνέχισε να ηχογραφεί με τους Angels & Airwaves. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη μελέτη εξωγήινων, UFO και θεωριών συνωμοσίας. Ίδρυσε την εταιρεία «To the Stars Academy of Arts & Sciences» το 2015 και ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός πίσω από θεματικές εκπομπές του History Channel. Παράλληλα ο Μπάρκερ έγινε γνωστός για τη σχέση και τον γάμο του με μία εκ των αδελφών Καρντάσιαν.

Πηγή: pitchfork.com