Οι Espers και οι Vetiver ήταν να έρθουν από τις ΗΠΑ μαζί μόνο για δύο live shows στην Ασία και την Αθήνα. Εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος όμως η συναυλία στην Ασία ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το live της Αθήνας να κριθεί αναγκαίο να αναβληθεί…

Το live θα πραγματοποιηθεί σε σε άλλη ημερομηνία, η οποία επί του παρόντος δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Σχετικά και με τους The Bellrays αναβλήθηκε μέρος του tour, της οποίας μέρος ήταν και η Αθήνα. Ενδεχομένως να υπάρξει νέα ημερομηνία σύντομα…

Τα ευχάριστα είναι ότι επιτέλους, μετά από ένα διαρκές και πολύ κοπιαστικό κυνήγι, η πιο πολυσυζημένη μπάντα της Ευρωπαίκής Ηπείρου για φέτος, έρχεται στην Αθήνα.

Έχουν κλέψει την παράσταση σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ οι κριτικές που συνόδεψαν το άλμπουμ τους -ένα από τα καλύτερα της χρονιάς- Street Horrrsing (κυκλοφόρησε για λογαριασμό του label των περίφημων All Tomorrow’s Parties Festivals και Don’t Look Back Events) ήταν διθυραμβικές!

Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακριβώς «την στιγμή που πρέπει» για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση, στις 3 Νοεμβρίου, με special dj sets από Declan Allen (UK – ALL TOMORROW\’S PARTIES FESTIVAL RESIDENT DJ / INTENSIVE CARE) και Αργύρη Ζήλο (POST…SOMETHING).