Το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοινώνει πως λόγω της γενικής απεργίας της 15ης Ιουνίου, η παράσταση Βρομιά στο χώρο Αποθήκη Η’ της Πειραιώς

260 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για αυτό το λόγο θα γίνει μια δεύτερη παράσταση την Πέμπτη, 16 Ιουνίου στις 23:30.

Οι υπόλοιπες παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Επίσης το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοινώνει:

Ειδικά για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, για τη μετάβαση στο χώρο της παράστασης \»Οι Ναυαγοί της Τρελής Ελπίδας (Αυγές)\» τα δύο πούλμαν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια στις 18:00 και 18:20 αντίστοιχα και θα μεταφέρουν τους θεατές από τη στάση μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (μέσω αεροδρομίου με στάση στο ξενοδοχείο Sofitel) στην ATHENS METROPOLITAN EXPO.

Στην επιστροφή, τα πούλμαν θα αποβιβάζουν το κοινό στο σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα (μέσω αεροδρομίου).

*Με αφορμή την καθυστερημένη άφιξη αρκετών από τους θεατές στις παραστάσεις του Θεάτρου του Ήλιου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παράσταση \»Οι Ναυαγοί της Τρελής Ελπίδας (Αυγές)\» ξεκινά αυστηρά στις 19:00. Η αργοπορημένη προσέλευση δημιουργεί προβλήματα στην αναχώρηση, μια και είναι απολύτως καθορισμένα τα δρομολόγια μετρό και προαστιακού. Παρακαλούμε γι\’ αυτό τους θεατές να βρίσκονται έγκαιρα στο χώρο.

Επίσης

Λόγω της συγκέντρωσης και πορείας στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 τα Κεντρικά Εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Γενικά – για όλες τις εκδηλώσεις


Να επιβεβαιώνετε την πραγματοποίηση της παράστασης ή συναυλίας που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε σήμερα για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας ακόμα και αν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, λόγω της γενικής απεργίας της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2011.