Η θεατρική ομάδα «Πρόζα» παρουσιάζει στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού την παρωδία του Άμλετ, «Άμλετ ο Β΄» από το

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Υπόθεση έργου

Ο Άμλετ είναι «στον κόσμο του», σε μια διαρκή παραζάλη, η Οφηλία είναι τζάνκι και καπνίζει μαριχουάνα επί σκηνής! Όσο για τον Λαέρτη; Προκύπτει γκέι, όπως εντελώς αλλοπαρμένοι προκύπτουν η Γερτρούδη και ο αδελφοκτόνος Κλαύδιος! Σε ακραίους τόνους όμως κινούνται και οι «Γκίλντενστερν-Ρόζενγκραντς», Πολώνιος και Οράτιος…

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ ZANI ZAK
ΦΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΕΤΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ K.ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ  K.ΕΡΡΊΚΟ ΜΠΕΛΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑ  ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SMOOTH CRIMINAL.

Σημείωμα «Πρόζας»:

Η θεατρική ομάδα πρόζα φέτος έκλεισε 8 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας και υπόστασης στον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο που επί 8 συνεχή έτη παρουσιάζει θεατρικές δουλειές στον φιλοπρόοδο όμιλο Υμηττού . κάθε χρόνο παρουσιάζει 2 έργα (χειμώνα και καλοκαίρι) με την υποστήριξη του κόσμου και το θερμό χειροκρότημα που μας παροτρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας.

η Έφη χερόβολου δημιούργησε την ομάδα πρόζα από την αγάπη της στο θέατρο και την εκτίμηση της στους ερασιτέχνες που αγωνίζονται μέσα από την ομαδική δουλειά!

ο Άμλετ β είναι ένα ρίσκο για την ομάδα, μέσα από τις δυσκολίες τις παρωδίας, οπού χρειάζεται αμεσότητα με τον κόσμο αλλά και ισορροπία στα ακραία στοιχειά του κείμενου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΦΗΣ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΡΡΙΚΟΥ ΜΠΕΛΙΕ