Οι Βέβηλος και Anser είναι γνώριμα ονόματα στην hip hop κοινότητα της Ελλάδας, έχοντας χτίσει την καλλιτεχνική παρουσία τους, τους με αμέτρητες συναυλίες ξεκινώντας από μικρά bars και φτάνοντας σε μεγάλα θέατρα και γήπεδα σε όλη την επικράτεια.

Μετά την sold out κοινή τους εμφάνιση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, και αφού ταξίδεψαν συναυλιακά σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Λάρισα, επιστρέφουν στην Αθήνα και προσκαλούν φίλους και ακροατές στο κλείσιμο των θερινών συναυλιών στο Θέατρο Πέτρας Πετρούπολης στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, «ζεσταμένοι» από τις καυτές συναυλίες του καλοκαιριού που πέρασε. Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

«Εγώ πάντα ένιωθα ότι κάποιος με ξέρει. Όταν βγαίνω σε μια συναυλία, δεν μπορώ να κοροϊδέψω. Μπορεί να πρέπει να βγεις από αυτό, να πεις είμαι καλλιτέχνης και λέω ό,τι θέλω. Απλά εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι.» – Anser

«Είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το στούντιο, αλλά είναι αναγκαίο. Θέλω να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και να τα λέω πιο πολύ μάλλον για να με νιώθουν, κοιτάζω να έχω φίλους και όχι κοινό.» – Βέβηλος

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30, και κατά τις 19.00 τη σκηνή θα γεμίσουν μία σειρά από φίλους και καλεσμένους έκπληξη. Οι Βέβηλος και Anser θα ανέβουν στην σκηνή λίγο μετά τις 20:30.