Μια προφορική ιστορία των Beatles από συνεντεύξεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά.

Το All You Need Is Love είναι μια πρωτοποριακή προφορική ιστορία ενός από τα πιο ανθεκτικά μουσικά σχήματα όλων των εποχών. Το υλικό αποτελείται από προσωπικές συνεντεύξεις με τον Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney), τη Γιόκο Όνο (Yoko Ono), τον Τζωρτζ Χάρισον (George Harrison), τον Ρίνγκο Σταρ (Ringo Starr), τις οικογένειές τους, τους φίλους και τους επιχειρηματικούς τους συνεργάτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τον οικείο των Beatles Πίτερ Μπράουν (Peter Brown) και τον συγγραφέα Στίβεν Γκέινς (Steven Gaines) το 1980-1981 κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του διεθνούς μπεστ σέλερ The Love You Make, το οποίο παρέμεινε τέσσερις μήνες στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times το 1983 και παραμένει η βιογραφία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως για τους Beatles.

Όταν κυκλοφόρησε το «The Love You Make» οι Beatles δεν ήταν ευχαριστημένοι με το περιεχόμενό του και όπως ισχυρίζεται Στίβεν Γκέινς στους Times «ο Πολ και η Λίντα ΜακΚάρτνεϊ έσκισαν το βιβλίο και το έκαψαν στο τζάκι, σελίδα προς σελίδα». Μόνο ένα μικρό μέρος από τις απομαγνητοφωνημένες συνεντεύεξεις έχει τότε αποκαλυφθεί. Στο «All You Need Is Love» παρουσιάζονται περισσότερες πληροφορίες, αφηγήσεις και εμπειρίες. Καμία συλλογή σαν αυτή δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ξανά.

Εκτός από τις συνεντεύξεις με τον Paul, τη Yoko, τον Ringo και τον George, οι Brown και Gaines περιλαμβάνουν επίσης συνεντεύξεις από τις πρώην συζύγους Cynthia Lennon, Pattie Harrison Clapton και Maureen Starkey, καθώς και από τα σημαντικότερα κοινωνικά και επιχειρηματικά πρόσωπα του στενού κύκλου των Beatles. Μεταξύ άλλων περιζήτητων πληροφοριών, οι συνεντεύξεις συμβάλλουν οριστικά στο γιατί οι Beatles διαλύθηκαν.

Στο νέο βιβλίο για τους Beatles αναφέρεται και μια συνάντηση του Τζον Λένον (John Lennon) που έκανε τον Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) να αισθανθεί «άβολα».

Το βιβλίο με τίτλο «All You Need Is Love» των Στίβεν Γκέινς και Πίτερ Μπράουν για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου.

Πηγή: από την περιγραφή του βιβλίου, ΑΠΕ – ΜΠΕ