Ήρθε η ώρα να περάσουμε τα σύνορα και να βρεθούμε στο West End του Λονδίνου. Εκεί τα τραγούδια ζωντανεύουν τους θρύλους της μουσικής!

Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη, ένα θρυλικό musical tribute μας περιμένει στην σκηνή του CT Garden Festival, για να μας μεταφέρει στις εποχές που γέννησαν τις αξέχαστες φωνές που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε!

CT Garden All Legends Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για να ζήσουμε θρυλικές εποχές!

Την πρώτη χρονιά του νέου φεστιβάλ της Αθήνας υποδεχόμαστε τα εξής musical tributes κατευθείαν από το West End:

Majesty
QUEEN
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
CΤ GARDEN – ALL LEGENDS FESTIVAL

One Night of
ELVIS
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
CT GARDEN – ALL LEGENDS FESTIVAL

One Night Of
TINA
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
CT GARDEN – ALL LEGENDS FESTIVAL

Absolute
BOWIE
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
CT GARDEN – ALL LEGENDS FESTIVAL

Ο εξωτερικός χώρος του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό music hall και σας περιμένει κάθε Τετάρτη για να τραγουδήσουμε μοναδικές φωνές που έχουν μείνει για πάντα στην καρδιά μας. Queen, Elvis Presley, Tina Turner, David Bowie.

Τέσσερα βραβευμένα musical tributes που μάγεψαν το κοινό στα θέατρα του west end, έρχονται για πρώτη φορά σε μια καλοκαιρινή σκηνή της Αθήνας για να μας χαρίσουν λίγη από την μαγεία των θρύλων..

Ντυθείτε ανάλογα, κλείστε τραπέζι και ελάτε να ταξιδέψουμε σε θρυλικές εποχές. Από την Elvis και την δεκαετία του ’50 μέχρι τα ‘80s με τα τραγούδια που σφράγισαν αυτή τη δεκαετία. Ανάμεσα σε αυτά που θα ακούσουμε:

Το «Don’t Be Cruel», το «It’s Now or Never», το «Love me Tender» το «Blue Moon», το«Jailhouse Rock» και τόσα άλλα από τον αξεπέραστο Elvis Presley

Το “Simply The Best”, το «Private Dancer», το «We Don’t Need Another Hero», το«What’s Love Got to Do with It» και πολλά άλλα από την μοναδική Tina Turner

Το «We will Rock you», το «We are the Champions», το «Bohemian Rhapsody», το«The Show Must Go On» και άλλα πολλά από τους αξεπέραστους Queen.

To “Space Oddity”, “Lady Grinning Soul”, “Let’s Dance”, “Starman”, “The Man Who Sold the World”, “Ashes to Ashes”, «Wild is the Wind” και τόσα άλλα από τον μοναδικό David Bowie

Ζήστε σπουδαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με μια μοναδική μουσική και θεατρική ματιά, σε 4 βραβευμένα musical Tributes που μας θυμίζουν τις εποχές που γέννησαν τους θρύλους της μουσικής.