Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την ομάδα χορού Soyuz και την παράσταση ALL I’S, για δύο εμφανίσεις στις 14 και 15 Μαϊου 2014.

Εμπνευσμένη από το ΛΙΚΝΙΣΜΑ του Μπέκετ, η παράσταση διερευνά την ατομικότητα, όταν σε μια κοινωνική συνύπαρξη, μπορεί να στερεί την συλλογική επικοινωνία και ευτυχία.

Πέντε χαρακτήρες, σε απόλυτα ίδιες διαδρομές, εγκλωβισμένοι μέσα σε καθορισμένες κοινωνικές ταυτότητες, φυλακισμένοι μέσα σε ένα κοινώς αποδεκτό καθεστώς συνύπαρξης, επιζητούν το προσωπικό τους «εγώ», για να το αρθρώσουν ξανά, να το μοιραστούν αναζητώντας το «εμείς» – παραμένοντας όμως επί της ουσίας φοβισμένοι με σιωπηλή επιλογή την φυλακή της μοναξιάς τους.

Μια γυναικεία φιγούρα, πορεύεται παράλληλα επί σκηνής, εκφράζοντας με την κίνησή της το ΛΙΚΝΙΣΜΑ του Μπέκετ, ως η ματαίωση της αναζήτησης για επαφή. Όλα τα «εγώ» αναζητούν με απόγνωση την επικοινωνία, παραμένοντας όμως τόσο εγκλωβισμένα στον εαυτό τους, που το «εμείς» φαντάζει μια αδύνατη ουτοπία. Και η βία -το καθεστώς μιας φορμαρισμένης κοινωνικής συνύπαρξης- ο μόνος τρόπος επιβίωσης για όλους.

Χορογραφία: Όλγα Σπυράκη
Σύμβουλος δραματουργίας και φωνητικά χορευτών: Κ. Αλέξης Αλάτσης
Ψηφιακή εικόνα: Κωνσταντίνος Φραγκούλης
Μουσική: Pan Pan
Σχεδιασμός φωτισμού: Σάκης Μπιρμπίλης
Επιμέλεια σκηνικού: Αμαλία Θεοδωροπούλου
Κουστούμια: Βασιλική Σύρμα
Βοηθοί χορογραφίας: Δήμητρα Μητροπούλου & Έλλη Ταμπάκη
Φωτογράφος: Παύλος Μαυρίδης
Υπεύθυνη παραγωγής: Τέτα Αποστολάκη
Παραγωγή: Ομάδα SOYUZ και Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν

Xορεύουν: Τίμος Ζέχας, Χρύσσα Καλιάφα, Νατάσσα Μπρουζιώτη, Έλενα Παπαδοπούλου, Έλενα Σταυροπούλου, Αλέξανδρος Qejvanaj

Ευχαριστούμε τους: Πηνελόπη Ηλιάσκου, Ana Sanchez – Colberg, Dance Area – DEREE American College of Greece, την Ζαφειρένια Μπροκαλάκη, Βασίλη Μυριανθόπουλο (ομάδα ΔΡΑΣΙΣ), Δημήτρη Ζωγραφάκη, Λιάνα Κότση.
    
Διάρκεια 65 λεπτά