Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουν το ταξίδι τους, έχοντας στις αποσκευές τους

τραγούδια και μουσικές πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση.

«Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» είναι ο τίτλος της εξαιρετικά επιτυχημένης παράστασης του χειμώνα που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ένα  πρόγραμμα γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία , που ξεσήκωσε  τους θεατές με το πάθος και την  δύναμή του.

Μία συναισθηματική στιγμή που ένωσε τις δύο καλλιτέχνιδες  επί σκηνής με υπέροχο τρόπο και η οποία επισφραγίστηκε με την έκδοση του καινούργιου τους cd «Για που τραβάς ελπίδα».

Μία φωνή, ένα βιολί και μία ορχήστρα ιδιαίτερη που βγάζει φωτιές, με κάθε μουσικό να παίζει 2-3 όργανα, συναντιούνται για να πλημμυρίσουν την σκηνή με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν, συγκινούν και δημιουργούν υπέροχα συναισθήματα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα γεμίσει τις καρδιές μας με τα διαχρονικά της τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, θ’ αγκαλιάσει τα όνειρά μας με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της και μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα θα μας  ταξιδέψουν μουσικά στην Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη, την Αίγυπτο, τα Βαλκάνια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην παράσταση παίρνουν μέρος 5 μουσικοί σολίστες:

Συμβουλόπουλος Ανδρέας- πιάνο, κρουστά
Δημητρακόπουλος Θάνος – κανονάκι
Παπαδάτος Άγγελος – κοντραμπάσο
Παπαβρανούσης Νίκος – τύμπανα
Σταυρίδης Θάνος – ακορντεόν

Τον ήχο επιμελούνται οι: Σταμούλος Ζαχαρίας, Βεκύρης Νίκος

Ο σχεδιασμός των φωτισμών της Ελευθερίας Ντεκώ

Παραγωγός Αλκηστις Πρωτοψάλτη : Τώνια Δραγούνη
Βοηθός παραγωγής : Mυρτώ Μαγκριώτη

Παραγωγός Ευανθίας Ρεμπούτσικα: Κώστας Χριστόπουλος