Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης  μας υποδέχεται στο Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη, στα πλαίσια του «Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2012» όπου στις 26 Ιουνίου θα δώσει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό. Πριν την συναυλία του στην Αθήνα θα προηγηθούν δύο ακόμα συναυλίες στις 20/06 στην Λαμία και στις 23/06 στην Πάτρα.

Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων παραστάσεων του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μετά την χειμερινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης  ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Παρέα με τέσσερις κορυφαίους μουσικούς και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, παρουσιάζει ένα καινούριο, χορταστικό και όπως πάντα προσεγμένο πρόγραμμα.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, αρκετά εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ η ‘φρέσκια’ απόδοση των τραγουδιών, παιγμένα από αυτή την ιδιαίτερη μπάντα, θα χαρίσει μία ξεχωριστή αίσθηση.

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Κοντραφούρης: hammond organ, πιάνο
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Νίκος Παραουλάκης: νέυ, κιθάρα

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου

Οι υπόλοιπες στάσεις στην περιοδεία του Αλκίνοου Ιωαννίδη για τον Ιούνιο:

20/6 Φεστιβάλ Οίτης, Τόπος Τεχνών «Χώρα», Λελέικα Υπάτης.
Εισιτήρια: Video Spot Seven, www.viva.gr, μέσω πιστωτικής κάρτας στο 13 855

23/6 Αρχαίο Ωδείο Πάτρας.
Εισιτήρια: Discover, Musical, κατάστημα οπτικών Καραμούζη, www.viva.gr, μέσω πιστωτικής κάρτας στο  13 855

Οργάνωση Παραγωγής: AΘΥΡ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ