Τα δικά του θεατρικά σκίτσα για την Αθήνα παρουσιάζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ακύλλας Καραζήσης στην παράσταση με θέμα «Ακυβέρνητη Πολιτεία/ Σκίτσα της Αθήνας», που ανεβάζει στις 1, 2 και 3 Νοεμβρίου στο Θέατρο Βασιλάκου.

Δέκα Αθηναίοι πολίτες, τρεις ηθοποιοί, μια πρώην ξεναγός, ένας φοιτητής θεατρικής σχολής, ένας αρχιτέκτονας, μια μαθήτρια, ένα γκαρσόνι, μια δασκάλα θεάτρου και μια δασκάλα ινδικού χορού εικονογραφούν με την παρουσία τους τον παρόντα χρόνο της πόλης.

Μέσα από τα ημερολόγια του Σεφέρη, κείμενα του Βαλτινού, φράσεις του Βακαλόπουλου, περιγραφές του Χάκκα, ποιήματα του Σίμου του Υπαρξιστή, στίχους του Πουλικάκου και άλλες αναφορές στην Αθήνα συντίθεται ένα παζλ της ζωής στην πόλη τα τελευταία 40 χρόνια, ντυμένο με τη μουσική του Λόλεκ.
«Μια πόλη είναι ό,τι φαντάζεται ο καθένας γι’ αυτήν. Έτσι και η παράσταση αντιμετωπίζει την Αθήνα μυθολογικά», σημειώνει ο Ακύλλας Καραζήσης.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ακύλλας Καραζήσης
Μουσική: Lolek
Διαμόρφωση σκηνικού χώρου/ Ενδυματολογική Επιμέλεια: Μαρία Πανουργιά

Ερμηνεύουν: Μιχάλης Αθανασιάδης, Έλενα Γιατρά, Σοφία Ιωάννου, Ακύλλας Καραζήσης, Γιώργος Κατσής, Άρης Λάσκος, Μάνια Μαράτου, Μαρία Πανουργιά, Μαριλένα Ρασιδάκη

Διδασκαλία Ινδικού χορού/ συμμετοχή: Μάτα Μάρρα