Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες το μεσημέρι τη Μαλακάσα,  με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, έκαναν αδύνατη την πραγματοποίηση της χθεσινής ημέρας του Rockwave…

Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.
 
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων ημερών του.

Τα ονόματα που θα έπαιζαν χθες και αναμένουμε με αγωνία αν θα παίξουν σήμερα είναι οι The Killiers, Duffy, Dinosaur Jr, Κωνσταντίνος Βήτα και GAD.

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες http://www.rockwavefestival.gr/ και http://www.didimusic.gr/.