Νέους και νέες αναζητεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των νεαρών ηρώων του έργου “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα ανέβει την Άνοιξη του 2016 στο θέατρο Πάνθεον.

Η ακρόαση θα γίνει στο θέατρο, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν “σκηνική” ηλικία 17 – 25 ετών και να προετοιμάσουν για παρουσίαση ένα έμμετρο ποίημα (Έλληνα ποιητή, ή σε ελληνική μετάφραση) και ένα τραγούδι. Επίσης θα λάβουν μέρος σε χορογραφία την οποία θα διδαχθούν.

Σε περίπτωση που κάποιος-α, δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, η συμμετοχή θα επιτραπεί μόνο εφόσον υπάρχει -εγγράφως- η σύμφωνη γνώμη και η συνοδεία του στον χώρο της ακρόασης, από το γονέα ή κηδεμόνα.

Υποβολή βιογραφικών (με συνημμένες, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες), μέχρι την Πέμπτη 25/06/15 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ».

Η πρώτη επιλογή θα γίνει από τα βιογραφικά και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την ημέρα και ώρα της ακρόασης.