Νέο σκηνικό, νέες δράσεις και νέα παιχνίδια με «survival» αισθητική περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους!

Με νέο «Kids Survival» στίβο μάχης, θεματοποίηση ζούγκλας με «survival» αισθητική, εκπαιδευτικά προγράμματα «επιβίωσης», ολοκαίνουργια laser tag arena αλλά και 20 παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ, το ανανεωμένο «Αηδονάκια Kids Survival 2018» θα «αλλάξει» και φέτος το καλοκαίρι το παιχνίδι και θα χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Το «Αηδονάκια Kids Survival 2018» θα λειτουργήσει από 1 Μαΐου έως και 23 Σεπτεμβρίου, στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα… «ζούγκλας» γεμάτα παιχνίδια δράσης, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Εξωτικό περιβάλλον, φοίνικες, ξύλινες κατασκευές, καλύβες, τοτέμ, λάβαρα, στίβος αγωνισμάτων, μπαμπού, δάδες, συμβούλια και μάχες, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, δημιουργικά εργαστήρια, διαγωνισμοί και έπαθλα, θα εξάψουν την παιδική φαντασία.

Στα «Αηδονάκια Kids Survival 2018», ανανεώσαμε την διάταξη του πάρκου και προσθέσαμε νέα action games και ολοκαίνουργιο στίβο μάχης Αηδονάκια Kids Survival στον οποίο θα αγωνίζονται καθημερινά οι δύο ομάδες τα «Μαχίμια» ενάντια στα «Παιχτούρια». Τα παιδιά θα μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «επιβίωση», διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια.

Το «βαρύ πυροβολικό» μας για φέτος θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και είναι η νέα πρωτοποριακή Laser Tag Arena που στήσαμε σε ειδική περιοχή με ύφος…. Ζούγκλας!

Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα.

Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, εξωτερικός Παιδότοπος με μεγάλα φουσκωτά, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.

Το «Αηδονάκια Play Town Cafe», πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.

Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Ο χώρος, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, διατίθεται και για επισκέψεις Summer Camps, τις ώρες 10:00 – 15:00, κατ’ αποκλειστικότητα. Έμπειρο προσωπικό θα κατευθύνει τις ομάδες των παιδιών προς κάθε δράση εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή τους στα παιχνίδια.

Aidonakia Kids Survival στο Μαρούσι. Το Παιχνίδι Αλλάζει!

Luna Park «Τα Αηδονάκια»

Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον.