Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διανομή στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα και ενώ η διεθνής του πορεία σε κινηματογραφικά φεστιβάλ και σε τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται, το AGORΑ του Γιώργου Αυγερόπουλου κυκλοφορεί σήμερα διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο!

Tο ντοκιμαντέρ-κιβωτός της ελληνικής κρίσης είναι τώρα διαθέσιμο ως VOD (Video on Demand) σε online streaming, μέσω της υπηρεσίας Vimeo On Demand σε πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Η online κυκλοφορία ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) στο agora.smallplanet.gr.

Το AGORΑ τιμήθηκε με το Βραβείο Ορφέας για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες και με το Βραβείο για το Καλύτερο Σχέδιο Ταινίας στο FIPA INDUSTRY 2014 στη Γαλλία. Έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης CPH:DOX (Νοέμβριος 2014), ενώ η διανομή του στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου 2015, δέκα μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Το AGORΑ έχει παρουσιαστεί είτε τηλεοπτικά είτε κινηματογραφικά σε διάφορες γλώσσες σχεδόν σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη, με το κοινό της Γερμανίας να του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή. Έχει συμμετάσχει σε πολύ σημαντικά διεθνή φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, ενώ σύντομα πρόκειται να προβληθεί στη Νότιο Κορέα, στον Καναδά αλλά και παγκόσμια στα αγγλικά από το δορυφορικό δίκτυο Al Jazeera. Το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Από την Πέμπτη 2 έως και το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, το AGORΑ θα προβάλλεται δωρεάν στους υπολογιστές σας στα ελληνικά, κάθε βράδυ στις 22:00 ακριβώς.

Συντονιστείτε στο agora.smallplanet.gr

Προσοχή: Ανανεώστε τη σελίδα στις 22:00 ακριβώς ώστε να εμφανιστεί η επιλογή “Free” streaming δίπλα στον ελληνικό τίτλο της ταινίας.

ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟ DVD BOX SET

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει και η διεθνής κυκλοφορία της ταινίας σε DVD Box Set (ελληνικά/αγγλικά) το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης το CD με το πρωτότυπο soundtrack της ταινίας σε σύνθεση του Γιάννη Παξεβάνη, καθώς και ειδικό ένθετο με αναλυτικές πληροφορίες για την ταινία και τους δημιουργούς της.

Τους επόμενους μήνες αναμένονται φεστιβαλικές συμμετοχές και τηλεοπτικές πρεμιέρες του AGORΑ στον Καναδά, το Βέλγιο, την Αυστρία, τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Νότιο Αφρική και τη Νότιο Κορέα. Αναλυτικές πληροφορίες θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα!