Με τη φωνή της Εύας Θεοχάρη και του Σενεγαλέζου Diefree Diop (Jefree) θα μας πάνε ένα ταξίδι μέχρι την Αφρική! Τα δύο κομμάτια θα συμπεριληφθούν στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος ο οποίος είναι καθ’ οδόν.

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε Love one another!

AFRICA by Los Dos o Más

Στίχοι – Μουσική: Los Dos o Más
Recorded by Stefanos Strof Chatzopoulos
Mixed and mastered by Sakis Bastas – Noisebox Studio
Special Thnx to: Antigoni-Maria Yiallouridou, Cheffie’s Catering

Τραγούδι: Diefree Diop aka MC Jefree
Τραγούδι: Eύα Θεοχάρη
Κλασική κιθάρα: Νίκος Καραχάλιος
Ηλεκτρική κιθάρα: Θάνος Χρήστου
Τύμπανα: Διονύσης Χαχάμπης
Ηλ. Μπάσο: Τάσος Παπαπάνος
Κρουστά: Αντώνης Παπαδόπουλος (Seli Kanou)

Οι Los Dos o Más, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του το 2010 στο Αίγιο, με αρχικά μέλη το Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η μπάντα των δυο μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε κολλεκτίβα. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως reggae, afro, ska, latin και world music. Σύντομα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μάλιστα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Οι στίχοι τους αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας και κρύβουν πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos o Más έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και  έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι DUB INC., Shantel & Bucovina Club Orkestar, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος, κ.ά.