Οι Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν το νέο έργο του Γεράσιμου Θεοδόση, που έχει τιτλοφορείται «Αφηγήσεις του δικηγόρου Στέφανου Φαμόζου»…

… και αποτελεί έναν τρόπο ένωσης τριών μεγάλων ιστοριών αγάπης, πάθους και εκδίκησης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η πένα του δικηγόρου Στέφανου Φαμόζου ενώνει τρεις  μεγάλες ιστορίες αγάπης, πάθους και εκδίκησης. Τρεις ιστορίες που έχει γράψει  η ζωή και ο δικηγόρος Στέφανος Φαμόζος προσπαθεί να ρετουσάρει με τη βοήθεια  της θεάς Θέμιδας. Ως νομικός παραστάτης των αντρών, ο δικηγόρος Στέφανος  Φαμόζος αφηγείται τις ιστορίες των γυναικών που απονέμουν δικαιοσύνη  αγαπώντας – απατώντας – σκοτώνοντας. Είναι η ιστορία της όμορφης και  αινιγματικής Μπέλας που κλέβει την καρδιά του ποιητή Λέοναρντ, αφού  προηγουμένως του πήρε ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή. Είναι η ιστορία της  αισθησιακής και μοιραίας Λίλης που πιστεύει ότι τιμωρεί και πληγώνει το  σύζυγό της Ανδρέα, ενώ τιμωρεί και πληγώνει τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι η  ιστορία της παθιασμένης και απρόβλεπτης Ευγενίας που κάνει τον υπουργό Αστέρη  πατέρα του παιδιού της χωρίς να τον γνωρίζει, μόνο και μόνο επειδή τον έχει  ερωτευτεί. Η τυφλή θεά απαλλάσσει τις γυναίκες και καταδικάζει τους άντρες. Η  απόφασή της σκληρή μα δίκαιη: Στη ζωή πληρώνεις στο τέλος για όλα, πληρώνεις  για την ομορφιά αλλά και για τα λάθη σου, ακόμη και αν αυτά είναι στιγμιαία.

Βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα:
O Γεράσιμος Θεοδόσης, ζακυνθινής καταγωγής,  γεννήθηκε στην Πάτρα το 1962. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα. Είναι διδάκτορας  Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. Ασχολείται με την  πολιτική και την επιστημονική έρευνα, αλλά ζει αποκλειστικά για τη  λογοτεχνία.

Aπό τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του:
Tόση Bροχή για μια  Aπουσία
Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα
Η Γάτα του Σρέντινγκερ
Το Χαμόγελο της  Περσεφόνης
Απονομή Δικαιοσύνης.