Τα λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts στο dithepi.gr και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4»

O Θεοδόσης Μίχος – δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας – θα φιλοξενηθεί στην διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που συνεχίζεται με τα λογοτεχνικά ταξίδια ελλήνων συγγραφέων ως podcasts μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1- Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4. (Kυριακή 9 Μαΐου- στις 6.00)

O Θεοδόσης Μίχος διαβάζει ένα κεφάλαιο από το τελευταίο του βιβλίο Η Αλκμήνη και οι άλλοι που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key books.

Η διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις – αφηγήσεις, έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

* Ηρώ Σκάρου Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος – 16/5
* Χρήστος Χωμενίδης Ο βασιλιάς της εκδόσεις Πατάκη – 23/5

Οι λογοτεχνικές αφηγήσεις θα ολοκληρωθούν με τον Πειραιώτη δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη στις 30/5

Η διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 18.00